Dragoste si ura Episodul 717 din 4 August 2020

Meethi este inca in tren, acolo se mai afla un om ce are o bomba si zice ca sotia lui va detona bomba. Politia interogheaza pe un om despre oamenii cui a vandut bilete, Meethi cu Damini sunt in compartiment cu o femeie, posibil cea care va detona bomba. Ea e chemata de omul cu bomba, Meethi a vazut geanta lui pe acea femeie o cheama Fida, Meethi suspecteazã ceva, ea merge dupã apa pentru Damini, mai apoi omul pune bomba pe Fida iar ea merge langa Meethi trenul opreste la Nangla si Meethi se da jos.

Meethi zice insa lui Damini ca merge sa cumpere gustari pentru Fida ca ii plac tare, Meethi merge inapoi in tren la Fida, insa trenul porneste si Meethi ramane in el, Damini e lovita de omul cu bomba ce s-a dat jos, Damini ii zice lui Meethi ca se intalnesc in gara urmatoare, Meethi zice lui Fida ca a ramas in tren. Aakash cu Rathore vin spre Meethi s-o caute, Damini merge cu masina spre urmatoarea statie Damini vede trenul ca a explodat insa Meethi a fost aruncata din tren de Fida, Damini nu stie asta.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile.

Dragoste si ura Episodul 717 Online

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 717 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 4 august 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!