Dragoste si ura Episodul 682 din 4 Iunie 2020

Meethi este dusa la interogatoriu ea zice ca Ambika mintea ca va fi mama. Meethi e chinuita de politista ce o interogheaza iar politista zice ca fapta ei a fost premeditata ca a ars-o sa nu cunoasca corpul al cui este, dar ea se apara si zice ca ii da pedeapsa cu moartea. Meethi zice ca e nevinovata ca n-a omorat-o pe Ambika. Apoi politista zice lui Rathore ca Ambika a ars de tot ca doar bijuteriile au ramas. Rathore se enerveaza pe ea, el povesteste cum a fost la locul faptei politista interpreteaza altfel declaratia lui Rathore. Damini cu Thakur merg la Meethi si vad ca e ranita la mana Aakash zice lui Rathor de ce a depus marturie impotriva lui Meethi, exact cand la tv rula stirile despre cele facute de Meethi in ecran apare chiar Ambika iar Mukta o vede si se duce direct la Aakash pentru a-l anunta de cele vazute, initial acesta nu crede insa i-a in considerare ca fiind o varianta buna.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile.

Dragoste si ura Episodul 682 Online

Din cauza neputintei de a se razbuna in mod direct pe aceasta Tapasya incepe sa manipuleze intreaga casa facand uneori chiar pe victima si in planul sau de distrugere incearca chiar si sa o omoare pe Ichcha dar nu-i reuseste planul asa ca se indreapta spre sotul ei care recurge la un gest necugetat, lasand-o vaduva pe Ichcha care se refugiaza ducand o viata normala fara prea multe pretentii de la viata.

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 682 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 4 iunie 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!