Dragoste si ura Episodul 680 din 1 Iunie 2020

Yuvan ii zice lui Vishnu ca nu-i face nicio favoare daca el lucreaza acolo, mai mult Yuvan zice ca a auzit lucruri bune despre el ca lucreaza bine. Meethi arata inregistrarea lui Maya cu Ambika. Ea zice cum a scapat din mana ei si il suna pe Aakash sa zica sa vina acasa el zice ca are treaba cu Sankrant. Ambika o suna pe Meethi si zice ca sa mearga sa se intalneasca, Meethi nu vrea ea zice ca se sinucide Rathore vede pe Meethi cu Ambika ca o duce pe Meethi la ceva ruine ea da cu telefonul lui Meethi pe jos pentru a distruge înregistrarea. Rathore ajunge la ruine iar Ambika zice ca ea a facut tot ea i-a instigat pe fii lui Maya si zice cum ea trebuia sa se casatoreasca cu Aakash dar ea i l-a luat, Meethi zice ca Aakash o iubeste pe ea iar Ambika striga iar Rathore aude. Ambika are benzina si toarna pe ea spunand ca a sunat la politie inainte si a zis ca o femeie vrea s-o omoare Meethi vrea s-o opreasca dar nu poate. Aakash cu Sankrant merg spre casa Ambika scoate chibritele si aprinde unul Rathore le vede, Ambika il vede si zice ca Meethi vrea s-o omoare. Meethi cade pe niste scari jos intr-o rapa. Rathore merge dupa ea Meethi cand ajunge iar sus vede pe Ambika arzand. Dar nu e ea, este un plan al ei sa scape de Meethi Rathore da cu geaca lui peste acel corp. Politia apare si zice ca Meethi e arestata si este dusa la politie. Rathore este informat ca e unicul martor. Akash ajunge acasa si aude pe Maya care zice ca spera ca Meethi nu are probleme. Meethi ajunge la închisoare ea zice ca nu a omorat pe nimeni Aakash intreaba unde este Meethi, Sankrant raspunde la telefon si afla ca Meethi e la inchisoare si Ambika a murit.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile.

Dragoste si ura Episodul 680 Online

Din cauza neputintei de a se razbuna in mod direct pe aceasta Tapasya incepe sa manipuleze intreaga casa facand uneori chiar pe victima si in planul sau de distrugere incearca chiar si sa o omoare pe Ichcha dar nu-i reuseste planul asa ca se indreapta spre sotul ei care recurge la un gest necugetat, lasand-o vaduva pe Ichcha care se refugiaza ducand o viata normala fara prea multe pretentii de la viata.

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 680 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 1 iunie 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!