Dragoste si ura Episodul 679 din 29 Mai 2020

Meethi ii zice lui Aakash dar si lui Rathore ca Ambika a facut ca ea sa se piarda ea le arata o poza pe laptop cu o poza cu indicatorul schimbat. Aakash nu crede despre Ambika, Mukta e trista fiindca s-a certat iar cu Vishnu. Yuvan vine la ea el zice ca nu s-au certat din cauza raportului? Mukta zice nu, ca se inteleg ei ea zice ca neintelegerea dintre ei va disparea. De fapt Yuvan a provocat aceasta neintelegere. Vishnu e mutat pe santier cu munca, el nu va mai lucra la birou. Ambika merge la spital si vorbeste cu o asistenta care ii da un raport, Ambika ii da bani asistentei. Meethi o inregistreaza apoi Meethi o suna pe Ambika si aceasta zice ca este la templu. Meethi apoi apare in fata ei si ii arata inregistrarea, tot Meethi zice ca azi a prins-o. Yuvan zice Muktei ca Vishnu e asistent de santier, Vishnu vine si striga pe Yuvan Meethi o duce de mana pe Ambika dar ea se face ca o doare piciorul apoi arunca culoare in sus si dispare.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile.

Dragoste si ura Episodul 679 Online

Din cauza neputintei de a se razbuna in mod direct pe aceasta Tapasya incepe sa manipuleze intreaga casa facand uneori chiar pe victima si in planul sau de distrugere incearca chiar si sa o omoare pe Ichcha dar nu-i reuseste planul asa ca se indreapta spre sotul ei care recurge la un gest necugetat, lasand-o vaduva pe Ichcha care se refugiaza ducand o viata normala fara prea multe pretentii de la viata.

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 679 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 29 mai 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!