Dragoste si ura Episodul 678 din 28 Mai 2020

Mukta se gandeste la ce a aflat de la Rathore ca Ambika e sora ei. Aakash o intreaba pe Meethi cum s-a pierdut. Aakash zice de indicator, Meethi se prinde ca cineva a schimbat indicatorul. Ea stie ca este Ambika, Mukta zice lui Vishnu ca Ambika e fata lui Rathor. Meethi suna pe Mukta si zice ca a avut dreptate de Ambika. Mukta zice ca nu stie nimic de ea si da inapoi fiindca a aflat ca e sora ei. Meethi zice ca ce a patit oare Mukta. Meethi zice lui Maya ca o crede ca Ambika a facut totul si ca vrea sa o desparta de Aakash. Maya se roaga lui Shiva pentru Meethi ca i-a deschis ochii. Meethi zice ca trebuie s-o faca pe Ambika sa zica tot, Maya zice ca ii va da o lectie a doua zi Ambika cu Sankrant merg la Chaubey. El afla de Rathore si nu-i place. Mai apoi toti merg la templu la slujba. Maya are un plan de sarbatoarea asta se bea o bautura ce face sa zici adevarul. Maya cere o bautura mai cu multe plante pentru Ambika. Ambika bea bautura apoi Meethi o inregistreaza aceasta zice ca ea a facut cu ventilatorul. Ambika zice dar altceva parca e beata de cap Rathore vine la Mukta acasa, Meethi cu Maya mai intreaba pe Ambika dar ea zice tot altceva.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile.

Dragoste si ura Episodul 678 Online

Din cauza neputintei de a se razbuna in mod direct pe aceasta Tapasya incepe sa manipuleze intreaga casa facand uneori chiar pe victima si in planul sau de distrugere incearca chiar si sa o omoare pe Ichcha dar nu-i reuseste planul asa ca se indreapta spre sotul ei care recurge la un gest necugetat, lasand-o vaduva pe Ichcha care se refugiaza ducand o viata normala fara prea multe pretentii de la viata.

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 678 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 28 mai 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!