Dragoste si ura Episodul 676 din 25 Mai 2020

Akash ii zice pe nume lui Yuvraj si atunci il intreaba daca restul familiei stie ca este el, acum si-a schimbat fata. Aakash vede ca lumea il saluta dar el nu zice ca are firma. Vishnu vine dar Yuvraj pleaca Aakash ii zice lui Vishnu cu cine a vorbit dar zice sa nu-i spuna lui Meethi si Muktei. Ei pleacã spre picnic Meethi, Mukta si Ambika se joaca cu Rathore un joc cu sfoara mai apoi Rathore joaca cu ochii acoperiti si o prinde pe Ambika el zice ca e fata lui. Mai apoi Rathore trebuie sa zica ce are în portofel. El zice de poze dar are si poza lui Ambika apoi scoate din poseta bani dar acolo e poza lui Aakash. Toti sunt uimiti Mukta zice ca ce face cu poza lui Aakash. Ca erau logoditi dar nu s-au casatorit, Mukta rupe poza si il da pe Aakash lui Meethi apoi se face un concurs de cantat, Ambika merge in echipa lui Aakash, Mukta cu Meethi sunt suspicioase pe ea. Mukta e geloasa pe Ambika ea zice lui Rathore ca nu il imparte cu nimeni mai apoi noaptea ei stau la foc toti iar Rathore le zice o poveste. Mai apoi Rathore cu Ambika petrec timp impreuna dar Mukta apare.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile.

Dragoste si ura Episodul 676 Online

Din cauza neputintei de a se razbuna in mod direct pe aceasta Tapasya incepe sa manipuleze intreaga casa facand uneori chiar pe victima si in planul sau de distrugere incearca chiar si sa o omoare pe Ichcha dar nu-i reuseste planul asa ca se indreapta spre sotul ei care recurge la un gest necugetat, lasand-o vaduva pe Ichcha care se refugiaza ducand o viata normala fara prea multe pretentii de la viata.

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 676 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 25 mai 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!