Dragoste si ura Episodul 674 din 21 Mai 2020

Sankrant cu Aakash se supara pe Maya fiindca ei cred ca ea a facut treaba cu borcanul spart. Maya zice surorilor ei ca nu a facut nimic, Vishnu zice ca daca va lucra la aceeasi firma unde e ea ar putea aparea neintelegeri intre ei. Mukta nu zice lui Vishnu ca Yuvan deja l-a ales pentru acel post. Ambika zice lui Meethi ca Maya e in stare de orice. Rathore vine la Meethi acasa el zice ca are cadouri apoi pune inregistrarea cu Maya si cu Chaubey. Acolo Maya zice ca Rathore sa fie acuzat de uciderea lui Nirbhay, Ambika se bucura ca acum pe Maya nu o mai crede nimeni, Ambika stie ca Cd-ul era la Chaubey, Aakash cu Sankrant se iau de Maya si zic ca le e rusine de ea, Maya zice lui Meethi cum a santajat-o Chaubey cu inregistrarea si astfel a maritat-o pe fata lui Ambika, Yuvan zice lui Mukta ca ea e sefa lui Vishnu. Kasha servitorul are rezultatul analizelor lui Sankrant, Ambika pune mana pe ele si vede ca scrie de medicamente.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile.

Dragoste si ura Episodul 674 Online

Din cauza neputintei de a se razbuna in mod direct pe aceasta Tapasya incepe sa manipuleze intreaga casa facand uneori chiar pe victima si in planul sau de distrugere incearca chiar si sa o omoare pe Ichcha dar nu-i reuseste planul asa ca se indreapta spre sotul ei care recurge la un gest necugetat, lasand-o vaduva pe Ichcha care se refugiaza ducand o viata normala fara prea multe pretentii de la viata.

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 674 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 21 mai 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!