Dragoste si ura Episodul 670 din 14 Mai 2020

Petrecerea lui Yuvan incepe iar Maya intra pe scena, aceasta se pare ca ar cunoaste pe un barbat din public apoi Mukta cu Meethi danseaza Akash merge si el la Meethi si danseaza cu ea. Yuvan le multumeste fetelor ca au dansat Vishnu vine cu tortul la petrecere si din greseala scapa tortul pe unul din invitati, iar acesta vrea sa-l loveasca pe Vishnu dar Mukta il prinde de mana si i-a apararea lui de fata cu toti. Omul acela e prietenul lui Yuvan si zice cã Mukta e doar o angajata Vishnu o apara omul respectiv intreaba ce relatie au Mukta raspunde ca e sotul ei, apoi el rade de ei si zice ca ea a organizat petrecerea iar el e ospatar. Acest om pe nume Parmit merge pe scena si zice ca e sotul Mayei ca pe ea o cheama Bani, cineva trage cu pistolul. Nani zice lui Damini ca ea ar vrea ca Mukta sa stea in mahala cum a stat si ea Nani zice cum Mukta era cu Meethi si cu Akash impreuna si mergeau spre petrecere.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile.

Dragoste si ura Episodul 670 Online

Din cauza neputintei de a se razbuna in mod direct pe aceasta Tapasya incepe sa manipuleze intreaga casa facand uneori chiar pe victima si in planul sau de distrugere incearca chiar si sa o omoare pe Ichcha dar nu-i reuseste planul asa ca se indreapta spre sotul ei care recurge la un gest necugetat, lasand-o vaduva pe Ichcha care se refugiaza ducand o viata normala fara prea multe pretentii de la viata.

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 670 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 14 mai 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!