Dragoste si ura Episodul 668 din 11 Mai 2020

Vishnu e suparat pe Mukta, Aakash ii zice lui Meethi ca ei vor pleca de acolo Mukta vine la Meethi cu bagajul si plange Meethi o imbratiseaza a doua zi Meethi aduce ceai lui Mukta ea ii zice ca niciun sot nu accepta ca soția sa castige mai mult, Mukta zice sa nu divulge nimic bunicilor Rathore isi aminteste de Malavika. Ea era un model a ramas insarcinata cu Rathor dar nu vroia copilul atunci ea a dat foc si a luat foc, Chaubey e fratele ei el a zis ca Rathore a omorat-o. Insa nu a murit ci doar s a prefacut Meethi zice lui Aakash sa nu plece pana Mukta nu e bine. Maya aude din usa ea se bucura ca Aakash nu pleaca Ambika merge in camera lui Aakash iar Mukta vede totul, Aakash se la dus Ambika ii da prosopul, Mukta vede si-i zice lui Meethi ce a vazut adineaori, Meethi nu crede ca Ambika il place pe Akash, Mukta spune ca trebuie sa mearga la birou Rathore ajunge la Chaubey la birou iar acesta il i-a de haine pe Rathore cerandu-i explicatii ce cauta el acolo.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile.

Dragoste si ura Episodul 668 Online

Din cauza neputintei de a se razbuna in mod direct pe aceasta Tapasya incepe sa manipuleze intreaga casa facand uneori chiar pe victima si in planul sau de distrugere incearca chiar si sa o omoare pe Ichcha dar nu-i reuseste planul asa ca se indreapta spre sotul ei care recurge la un gest necugetat, lasand-o vaduva pe Ichcha care se refugiaza ducand o viata normala fara prea multe pretentii de la viata.

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 668 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 11 mai 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!