Dragoste si ura Episodul 665 din 5 Mai 2020

Ambika a reusit cu pastilele date lui Sankrant sa strice petrecerea, aceasta a inceput sa se comporte ciudat si sa vorbeasca urat cu toti, Meethi ii multumeste lui Aakash sotului ei si familiei ca a veni la petrecere. Rathore apare la petrecere iar Mukta merge la el, Aakash o invita pe Ambika care a zis ca va canta astfel incepe petrecerea. Ambika zice ca, cantecul e pentru mama ei care a murit la nasterea ei. Rathore e socat sa o vada el isi aminteste de Malavika si ii zice lui Thakur ca Ambika e fata lui Ambika se opreste din cantat. Thakur ii zice versurile zise de Rathore iar el zice ca Malavika canta acest cantec. Ambika il cunoaste pe Rathore si afla ca el a spus versurile, Rathore se emotioneaza cand o vede apoi se duce mai incolo. El zice lui Thakur ca ea e fata lui mai mare ca nu stia nimic de ea si ca ar vrea sa-i zica adevarul insa nu poate si se enerveaza plangand pentru ea.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile.

Dragoste si ura Episodul 665 Online

Din cauza neputintei de a se razbuna in mod direct pe aceasta Tapasya incepe sa manipuleze intreaga casa facand uneori chiar pe victima si in planul sau de distrugere incearca chiar si sa o omoare pe Ichcha dar nu-i reuseste planul asa ca se indreapta spre sotul ei care recurge la un gest necugetat, lasand-o vaduva pe Ichcha care se refugiaza ducand o viata normala fara prea multe pretentii de la viata.

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 665 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 5 mai 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!