Dragoste si ura Episodul 664 din 4 Mai 2020

Meethi afla telefonul lui Aakash in camera Mayiei, Ambika vine pe furis si ii zice ca Maya este de vina pentru tot ce s-a intamplat si ca ea nu a uitat razbunarea din trecut, si din pacate Meethi o crede pe Ambika si zice ca Maya nu s-a schimbat deloc. Yuvan comanda de pe laptopul Muktei un sari scump desi ea a zis ca nu-l cumpara, el comanda pentru a-i face sa se certe pe cei doi. Mukta ajunge acasa la Vishnu care e deprimat putin, ea ii zice de petrecerea lui Meethi fiindca ea poate merge, Vishnu o intreaba de rochie pe Mukta daca are e zice ca are dragostea lui. Rathore se gandeste la Malvika si-i zice lui Thakur ca Ambika nu e fata lui Chaubey starnind multe ganduri.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile.

Dragoste si ura Episodul 664 Online

Din cauza neputintei de a se razbuna in mod direct pe aceasta Tapasya incepe sa manipuleze intreaga casa facand uneori chiar pe victima si in planul sau de distrugere incearca chiar si sa o omoare pe Ichcha dar nu-i reuseste planul asa ca se indreapta spre sotul ei care recurge la un gest necugetat, lasand-o vaduva pe Ichcha care se refugiaza ducand o viata normala fara prea multe pretentii de la viata.

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 664 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 4 mai 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!