Dragoste si ura Episodul 662 din 30 Aprilie 2020

Meethi arunca sarpele pe geam, Ambika cu Sankrant vin la ei Akash zice ca Meethi s-a ridicat in picioare. Aakash zice de sarpele fals pus in cos el zice ca nu stie cum a aparut cel adevarat. Sankrant zice cine a schimbat sarpele Ambika zice ca putea veni de oriunde Rathore are un vis ca cineva zice ca i-a omorat sora. Ambika zice ca trebuie sa faca altceva cu Meethi ca parca zeul o apara. Ambika zice ca il va elimina pe protectorul lui Meethi pe Akash. Mukta merge la intalnire cu seful ei Yuvraj el zice ca a cazut in capcana Ambika i-a telefonul lui Aakash, Meethi vede o umbra Mukta merge in cladire dar nu vede pe nimeni, Vishnu afla ca se reduce personalul de la el de la lucru. Ambika se pierde in cladire, ea vede o umbra si se sperie apoi fuge cineva pune mana pe ea e Yuvan/Yuvraj. Ea s-a speriat rau Vishnu primeste lichidarea si afla ca nu mai lucreaza Rathore nu poate pleca din orasul unde e din cauza vremii Yuvraj zice lui Mukta cã a scris gresit adresa Akash i-a masina de la un om de la hotel Ambika zice ca franele vor ceda.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile.

Dragoste si ura Episodul 662 Online

Din cauza neputintei de a se razbuna in mod direct pe aceasta Tapasya incepe sa manipuleze intreaga casa facand uneori chiar pe victima si in planul sau de distrugere incearca chiar si sa o omoare pe Ichcha dar nu-i reuseste planul asa ca se indreapta spre sotul ei care recurge la un gest necugetat, lasand-o vaduva pe Ichcha care se refugiaza ducand o viata normala fara prea multe pretentii de la viata.

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 661 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 30 aprilie 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!