Dragoste si ura Episodul 660 din 27 Aprilie 2020

Mukta a comandat mancare din oras Vishnu socoteste toate felurile cat costa el zice ca prea repede a fost promovata si plus un bonus ca ceva e suspect. Ei sarbatoresc Damini coase la masina sariul lui Nani. Meethi o suna pe Damini si zice de excursia planuita de Ambika. Damini se nelinisteste, Meethi ii zice ca acum nu va pati nimic ca atunci cu Akash prima data Sankrant pune bagajele in masina, Aakash isi i-a la revedere apoi ei merg in luna de miere. Servitorul familiei da un idol lui Meethi al lui Ganpati care e de la Icha, Maya stie ca Ambika va face ceva cu Meethi dar ea zice sa nu faca nimic lui Akash ca atunci e bai. Nani merge la Mukta si ii duce unt, ciocolata si altele. Aakash Meethi Ambika Sankrant ajung la destinatie, acolo e statiune de munte. Meethi zice ca nu se mai poate ridica ca atunci la crichet. Akash vede un sarpe de jucarie si il cumpara pentru ca Meethi sa vada, Ambika vede ce face Akash. Akash vrea ca Meethi sa mearga Ambika are o idee cand vede asta Mukta intreaba de seful ei. El apare si zice ca e Yuvan Singh, Ambika cauta un sarpe ea plateste un om sa-i aduca unul.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile.

Dragoste si ura Episodul 660 Online

Din cauza neputintei de a se razbuna in mod direct pe aceasta Tapasya incepe sa manipuleze intreaga casa facand uneori chiar pe victima si in planul sau de distrugere incearca chiar si sa o omoare pe Ichcha dar nu-i reuseste planul asa ca se indreapta spre sotul ei care recurge la un gest necugetat, lasand-o vaduva pe Ichcha care se refugiaza ducand o viata normala fara prea multe pretentii de la viata.

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 660 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 27 aprilie 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!