Dragoste si ura Episodul 659 din 24 Aprilie 2020

Mukta e sunata dar nimeni nu vorbeste, Yuvraj o suna Mukta e avansata de director desi lucreaza de doua zile doar. Meethi zice bunicii ca e o povara pentru Akash, insa ea ii raspunde ca nu este asa Rathore e oprit de politie, Chaubey vine la el dar el isi pune ochelarii sa nu-l recunoasca. Politistul nu zice ca nu a avut centura el zice ca a intrebat directia. Meethi ajunge la Akash inapoi ea ii da scrisoarea de la Damini. Damini ii scrie lui Akash sa fie alaturi de Meethi. Yuvraj isi aminteste cum a fost atunci cu Mukta atunci cand el a fost condamnat si a facut operatie de schimbare a fetei. El a venit pentru razbunare Ambika cere bani multi de la Chaubey. Meethi vede ca bratarile lipsesc de la ea din cutie, Ambika vine cu niste invitatii la Meethi pentru o statiune la munte si Akash stie ei zic ca vor petrece luna de miere acolo dar Ambika planuieste ceva iar.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile.

Dragoste si ura Episodul 659 Online

Din cauza neputintei de a se razbuna in mod direct pe aceasta Tapasya incepe sa manipuleze intreaga casa facand uneori chiar pe victima si in planul sau de distrugere incearca chiar si sa o omoare pe Ichcha dar nu-i reuseste planul asa ca se indreapta spre sotul ei care recurge la un gest necugetat, lasand-o vaduva pe Ichcha care se refugiaza ducand o viata normala fara prea multe pretentii de la viata.

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 659 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 24 aprilie 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!