Dragoste si ura Episodul 658 din 23 Aprilie 2020

Akash o duce la cricket pe Meethi, familia apare si ea jocul incepe din cauza lui Ambika Akash e eliminat. Apoi Maya e eliminata Meethi ramane in joc dar castiga Chaubey apoi Ambika zice sa joace ea cu Meethi si arunca Meethi loveste. Meethi prinde mingea si se ridica in picioare toti sunt uimiti Akash o i-a pe sus ei se bucura. Ambika e invidioasa si geloasa pe Meethi si vede pestele lui Meethi, Pakya care e amintire de la Icha. Meethi a castigat meciul cu Ambika ea nu suporta. Ea ia peştele si sparge vasul pe jos, methi vine si vede pestele si vasul spart pe jos. Ambika zice ca mingea lui Meethi a lovit vasul dar e minciuna Mukta ii face un brad de craciun lui Vishnu. El zice ca de cand era mic el nu stia de brad de Mos Craciun. Sankrant zice Ambikei ca era alcoolic Ambika zice de un templu la 50 km de acolo pentru a se ruga pentru Meethi, Akash vine imbracat in mos si un om deghizat intra în casa Muktei.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile.

Dragoste si ura Episodul 658 Online

Din cauza neputintei de a se razbuna in mod direct pe aceasta Tapasya incepe sa manipuleze intreaga casa facand uneori chiar pe victima si in planul sau de distrugere incearca chiar si sa o omoare pe Ichcha dar nu-i reuseste planul asa ca se indreapta spre sotul ei care recurge la un gest necugetat, lasand-o vaduva pe Ichcha care se refugiaza ducand o viata normala fara prea multe pretentii de la viata.

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 658 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 23 aprilie 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!