Dragoste si ura Episodul 652 din 13 Aprilie 2020

Ambika a lesinat dar nu-l lasa de mana pe Aakash da ea apoi isi revine ca prin minunte si isi cere scuze de la Akash dar iar se preface ca are sa cada pentru ca Aakash sa o duca spre camera cu Sankrant. Akash ii da un cadou lui Meethi un lant pentru picioare, Meethi zice lui Akash ca ea crede ca este o povara pentru el. El zice ca e o povara ce ii place si ca dragostea va face miracole, Maya a vazut ca Ambika a jucat teatru a doua zi Ambika zice ca duce ea ceaiul lui Aakash si lui Meethi. Akash cu Meethi se trezesc, Ambika bate la usa ea vede urmele de ruj de pe gatul lui Aakash si zice ca, camera asta trebuia sa fie a ei, Ambika varsa ceaiul pe Aakash in mod intentionat apoi se uita la urmele de pe Aakash, ea zice ca v-a spala camasa si o ia direct din mana lui Meethi.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile care incep sa aiba scene si decizii diferite.

Dragoste si ura Episodul 652 Online

Din cauza neputintei de a se razbuna in mod direct pe aceasta Tapasya incepe sa manipuleze intreaga casa facand uneori chiar pe victima si in planul sau de distrugere incearca chiar si sa o omoare pe Ichcha dar nu-i reuseste planul asa ca se indreapta spre sotul ei care recurge la un gest necugetat, lasand-o vaduva pe Ichcha care se refugiaza ducand o viata normala fara prea multe pretentii de la viata.

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 652 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 13 aprilie 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!