Dragoste si ura Episodul 650 din 9 Aprilie 2020

Meethi cu Damini isi fac bagajele pentru a pleca, Ambika are ceremonia de henna. Akash merge la ea acasa. Akash zice Ambikei ca vrea sa vorbeasca cu tatal ei si cu ea, el zice ca il asteapta pe tatal ei, Akash ii da apa dar ea vede ca nu are inelul de logodna. Ambika intreaba de ce de nunta nu vrea sa vorbeasca dar de fapt ii raspunde ca o sa vorbeasca. Akash zice ca nu se poate casatori cu ea. El ii zice de Meethi, si ca Ambika zice sa plece, Sankrant aduce scrisoarea lui Meethi, Nani face un plan cu Maya si Sankrant crede ca vorbeste cu Meethi la telefon. Vishnu cu Mukta se casatoresc. Akash zice fratelui sau ca Nani l-a pacalit asa ca o suna pe Meethi dar degeaba. Nani da o scrisoare lui Meethi, Ambika zice tatalui ce a zis Aakash ca nu vrea sa se casatoreasca, Meethi pleaca cu Damini. Sankrant zice lui Maya ca i-au aflat planul si ca Aakash merge dupa Meethi la gara. Meethi cu Damini merg spre trenul lor, Akash e acolo si le cauta el le vede si merge dupa ele dar nu le ajunge, asa ca pornesc cu trenul si pleaca, ele ajung undeva si Meethi are un accident si scaunul ei porneste in jos pe un deal, Aakash vine si o salveaza.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile care incep sa aiba scene si decizii diferite.

Dragoste si ura Episodul 650 Online

Din cauza neputintei de a se razbuna in mod direct pe aceasta Tapasya incepe sa manipuleze intreaga casa facand uneori chiar pe victima si in planul sau de distrugere incearca chiar si sa o omoare pe Ichcha dar nu-i reuseste planul asa ca se indreapta spre sotul ei care recurge la un gest necugetat, lasand-o vaduva pe Ichcha care se refugiaza ducand o viata normala fara prea multe pretentii de la viata.

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 650 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 9 aprilie 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!