Dragoste si ura Episodul 647 din 3 Aprilie 2020

Maya vorbeşte cu viitorul ei cuscru, adica inspectorul. Thakur ii zice lui Mukta ca saptamana viitoare va fi nunta ei, Mukta zice ca inca nu e gata de asta, Thakur afla de casatoria lui Akash, Ambika se uita la poza lui Akash, el ii zice ca e frumoasa, Maya vede invitatia lui Akash la nunta, Mukta merge la Maya dupa Akash sa-i zica de Meethi
tot ce a patit, Maya minte si zice ca el stie, Damini face o slujba pentru Meethi care primeste invitatia prin curier, ea o scapa pe jos si cand se apleaca dupa ea si cade si ea pe jos. Damini simte ca e ceva cu ea, Rathore vine si o ridica pe Meethi de pe jos el citeste invitatia de nunta a lui Akash. Meethi e uimita, apoi plange. Akash e pregatit de ceva ritual legat de nunta ce va fi acuma seara. Meethi se gandeste la el si plange. Akash i-a tablourile cu Meethi de pe pereti, Rathore il intreaba pe Tappu daca a vorbit cineva cu Akash iar el zice ca da si ca a mers Damini si Vishnu sa vorbeasca cu el si Mukta zice ca el stie. Ea zice ca azi e logodna lui Akash care deja a inceput, Rathore suna pe Akash dar Maya i-a telefonul de la fratele lui Akash care tinea telefonul.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile care incep sa aiba scene si decizii diferite.

Dragoste si ura Episodul 647 Online

Din cauza neputintei de a se razbuna in mod direct pe aceasta Tapasya incepe sa manipuleze intreaga casa facand uneori chiar pe victima si in planul sau de distrugere incearca chiar si sa o omoare pe Ichcha dar nu-i reuseste planul asa ca se indreapta spre sotul ei care recurge la un gest necugetat, lasand-o vaduva pe Ichcha care se refugiaza ducand o viata normala fara prea multe pretentii de la viata.

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 647 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 3 aprilie 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!