Dragoste si ura Episodul 646 din 2 Aprilie 2020

Damini ii spune lui Meethi ca i-a zis lui Akash sa n-o mai caute, Akash e cu gandul la Meethi si dimineata el face ceva ritual in fata soarelui spunandu-i lui Maya ca nu se mai intoarce la Meethi. Maya ii zice lui Akash sa se casatoreasca, mai apoi Damini zice iar ca Akash a impuscat-o pe Meethi dar ea zice ca nu si-i explica cum s-a intamplat atunci cu unchiul lui care a vrut sa-l impuste pe Akash. Meethi zice ca stie ce i-a promis ca nu mai merge la Akash, ea spune ca i-a salvat viata lui si ca se iubesc amandoi. Maya arata poza lui Ambika fata inspectorului lui Akash. Damini recunoaste ca a gresit cu Akash. Ea zice lui Meethi ca nu mai e sub legamantul ei, Damini zice sa-l sune pe Akash dar spune ca e tarziu asa ca-i promite lui Icha ca il aduce personal iar pe Akash in viata lui Meethi, ca ii cere iertare, Damini merge la Akash el ii zice ca se casatoreste. Damini ii cere iertare dar e prea tarziu Akash accepta casatoria cu Ambika.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile care incep sa aiba scene si decizii diferite.

Dragoste si ura Episodul 646 Online

Din cauza neputintei de a se razbuna in mod direct pe aceasta Tapasya incepe sa manipuleze intreaga casa facand uneori chiar pe victima si in planul sau de distrugere incearca chiar si sa o omoare pe Ichcha dar nu-i reuseste planul asa ca se indreapta spre sotul ei care recurge la un gest necugetat, lasand-o vaduva pe Ichcha care se refugiaza ducand o viata normala fara prea multe pretentii de la viata.

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 646 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 2 aprilie 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1 HD.

error: Content is protected !!