Dragoste si ura Episodul 617 din 11 februarie 2020

Rapitorii vin iar la Meethi si la Aakash, ei spun ca vor sa-i duca de acolo pe cei doi. Femeile de la templu ii apara pe Meethi si pe Aakash. Fiul ministrului scoate pistolul insa politia cu Thakur sosesc si ii fugareste pe rapitori. Meethi zice lui Khana ca Aakash i-a salvat onoarea si viata apoi ei merg spre casa. Damini e nelinistita pentru starea lui Meethi ea zice lui Surbhi ca fratele ei a aranjat toata rapirea. Damini ii vede pe Meethi apoi si pe Aakash, ea e furioasa pe Aakash si spune ca nu l-au dat la politie, el e dus in camera sa. Meethi zice apoi bunicii cum fiul ministrului a rapit-o si Aakash a salvat-o. Khana zice lui Surbhi sa nu posteasca pentru el ca nu ii intrerupe postul. Meethi merge la Aakash sa-l vada ce face si cum se mai simte.

Uttaran este telenovela care cu fiecare episod ne prezinta o poveste bazata pe realitate, doua fete de aceasi varsta provenite din familii cu situatii diferite devin cele mai bune prietene insa cand invidia si abuzul de putere apare totul se schimba radical, Ichcha care nu voia decat sa fie apreciata de familia la care lucra drept menajera, Tapasya isi schimba cu timpul comportamentul fata de aceasta iar cu trecerea timpului acestea ajung sa devina cele mai mare rivale.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile care incep sa aiba scene si decizii diferite.

Dragoste si ura Episodul 617 HD

Din cauza neputintei de a se razbuna in mod direct pe aceasta Tapasya incepe sa manipuleze intreaga casa facand uneori chiar pe victima si in planul sau de distrugere incearca chiar si sa o omoare pe Ichcha dar nu-i reuseste planul asa ca se indreapta spre sotul ei care recurge la un gest necugetat, lasand-o vaduva pe Ichcha care se refugiaza ducand o viata normala fara prea multe pretentii de la viata.

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 617 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 11 februarie 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!