Dragoste si ura Episodul 615 din 7 februarie 2020

Acasa la Meethi se tine ceremonia de henna, Aakash aduce sucuri el vrea sa-i dea suc lui Meethi dar ea nu zice nimic. Mai apoi Damini ii da mâncare lui Meethi fiindca maine va tine post, Aakash da apa lui Meethi fiindca a mancat iute ea merge apoi in camera ei. Damini se i-a de Akash fiindca zice invitatilor ca sotia lui se marita, ea ii spune ca doar pentru Thakur sta el acolo altfel nu ar fi lasat sa stea acolo. Vishnu ii spune lui Aakash ca precis se va casatori cu Meethi iar Vishnu cu Mukta se privesc cu dragoste ei ar dori sa isi declare dragostea. Aakash ii vede si zice Muktei ca e ceva intre ei dar raspunde ca nu e ce crede el. In camera lui Meethi sunt niste barbati ascunsi, Aakash vine sa vada henna lui Meethi dar barbatii o ataca si o pun itr-un cearceaf. Tatal lui Nirbhay a sunat la politie pentru a-si afla fiul. Meethi este dusa pe sus de acei barbati dar Akash ii vede si-i intreaba unde duc covorul. Ei spun ca-l duc sa-l schimbe insa picioarele lui Meethi se vedeau iesite dar Aakash nu le-a vazut. Damini merge la Meethi si vede camera ei vraiste si anunta pe toti ca aceasta nu este.

Uttaran este telenovela care cu fiecare episod ne prezinta o poveste bazata pe realitate, doua fete de aceasi varsta provenite din familii cu situatii diferite devin cele mai bune prietene insa cand invidia si abuzul de putere apare totul se schimba radical, Ichcha care nu voia decat sa fie apreciata de familia la care lucra drept menajera, Tapasya isi schimba cu timpul comportamentul fata de aceasta iar cu trecerea timpului acestea ajung sa devina cele mai mare rivale.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile care incep sa aiba scene si decizii diferite.

Dragoste si ura Episodul 615 HD

Din cauza neputintei de a se razbuna in mod direct pe aceasta Tapasya incepe sa manipuleze intreaga casa facand uneori chiar pe victima si in planul sau de distrugere incearca chiar si sa o omoare pe Ichcha dar nu-i reuseste planul asa ca se indreapta spre sotul ei care recurge la un gest necugetat, lasand-o vaduva pe Ichcha care se refugiaza ducand o viata normala fara prea multe pretentii de la viata.

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 615 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 7 februarie 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!