Dragoste si ura Episodul 610 din 30 ianuarie 2020

Vishnu cu Meethi vin jos, Thakur merge la el. El il intreaba daca vrea sa se casatoreasca cu Meethi. Aakash e uimit de ce aude si le cere socoteala in acest sens, ca Meethi e sotia lui si apoi le spune ca ea de fapt il iubeste. Thakur zice ca el si Tappu sa taca, Vishnu isi aminteste de Icha. El e de acord cu casatoria, Surbhi ii cere lui Nirbhay sa crute bebeluşul ei. Akash zice lui Vishnu ca e gresit ceea ce face, Meethi vine la ei si zice sa-l lase pe Vishnu, Aakash le spune de fapt ca Meethi l-a acceptat ca sot. Meethi merge cu Vishnu cu masina, Aakash e afectat desi crede ca e doar teatru.

Uttaran este telenovela care cu fiecare episod ne prezinta o poveste bazata pe realitate, doua fete de aceasi varsta provenite din familii cu situatii diferite devin cele mai bune prietene insa cand invidia si abuzul de putere apare totul se schimba radical, Ichcha care nu voia decat sa fie apreciata de familia la care lucra drept menajera, Tapasya isi schimba cu timpul comportamentul fata de aceasta iar cu trecerea timpului acestea ajung sa devina cele mai mare rivale.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile care incep sa aiba scene si decizii diferite.

Dragoste si ura Episodul 610 HD

Din cauza neputintei de a se razbuna in mod direct pe aceasta Tapasya incepe sa manipuleze intreaga casa facand uneori chiar pe victima si in planul sau de distrugere incearca chiar si sa o omoare pe Ichcha dar nu-i reuseste planul asa ca se indreapta spre sotul ei care recurge la un gest necugetat, lasand-o vaduva pe Ichcha care se refugiaza ducand o viata normala fara prea multe pretentii de la viata.

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 610 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 30 ianuarie 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!