Dragoste si ura Episodul 609 din 28 ianuarie 2020

Viitorii socri a-i lui Surbhi se infurie cand aud ca va avea copil, Tappu merge la Vishnu in camera si vede un mesaj. Ea vede scrisorile scrise lui Meethi apoi vede emailul. Mukta il intreaba pe Vishnu de email, Tappu se intreaba cine e M din mail, ea crede ca Meethi, Nirbhay spune ca Surbhi va avorta. Tappu este de parere ca Vishnu o place pe Meethi si-i spune lui Damini care se bucura. De alta parte si Mukta e fericita pentru Vishnu, ea il place pe Vishnu, a doua zi Vishnu zice ca pleaca, Tappu cu Damini zice sa stea. Meethi ii spune apoi sa stea, Meethi ii face ciuda lui Akash cu Vishnu. Apoi Meethi cu Vishnu cu Akash cu Mukta ies in oras. Ei merg sa-i a masa la un restaurant acolo vin niste vagabonzi, ei fac aluzii la Meethi. Akash cu Vishnu se bat cu ei, cineva face poze iar patronul suna la politie, Vishnu ii spune unuia dintre ei sa ceara scuze lui Meethi ca e sotia lui.

Uttaran este telenovela care cu fiecare episod ne prezinta o poveste bazata pe realitate, doua fete de aceasi varsta provenite din familii cu situatii diferite devin cele mai bune prietene insa cand invidia si abuzul de putere apare totul se schimba radical, Ichcha care nu voia decat sa fie apreciata de familia la care lucra drept menajera, Tapasya isi schimba cu timpul comportamentul fata de aceasta iar cu trecerea timpului acestea ajung sa devina cele mai mare rivale.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile care incep sa aiba scene si decizii diferite.

Dragoste si ura Episodul 609 HD

Din cauza neputintei de a se razbuna in mod direct pe aceasta Tapasya incepe sa manipuleze intreaga casa facand uneori chiar pe victima si in planul sau de distrugere incearca chiar si sa o omoare pe Ichcha dar nu-i reuseste planul asa ca se indreapta spre sotul ei care recurge la un gest necugetat, lasand-o vaduva pe Ichcha care se refugiaza ducand o viata normala fara prea multe pretentii de la viata.

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 609 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 28 ianuarie 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!