Dragoste si ura Episodul 604 din 20 ianuarie 2020

Mukta ii spune lui Meethi sa-i dea o sansa lui Akash, pentru ca totusi sunt doar 23 de zile. Meethi ii raspunde ca a suferit acolo la Maiya dar Mukta insista ca ea sa vorbeasca cu el, intre timp Meethi zice ca stie cum sa scape de el. Rohini zice familiei ca Akash a adus copii pentru a striga dupa Meethi sa-l ierte, Damini spune sa sune la politie Thakur. Mukta le zice cum Akash a zis ca pleaca daca nu e primit in casa in doua ore. Vecinii vin la Thakur sir si se plang de galagia copiilor, ei zic ca si copii lor au mers la el si sa cheme politia, Meethi le cere scuze si tot ea promite ca va opri asta. Meethi merge la Akash si-i spune sa mearga inauntru sa vorbeasca. Akash merge si zice ca s-a schimbat iar atunci Mukta insista sa-i ofere doar o singura sansa.

Uttaran este telenovela care cu fiecare episod ne prezinta o poveste bazata pe realitate, doua fete de aceasi varsta provenite din familii cu situatii diferite devin cele mai bune prietene insa cand invidia si abuzul de putere apare totul se schimba radical, Ichcha care nu voia decat sa fie apreciata de familia la care lucra drept menajera, Tapasya isi schimba cu timpul comportamentul fata de aceasta iar cu trecerea timpului acestea ajung sa devina cele mai mare rivale.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile care incep sa aiba scene si decizii diferite.

Dragoste si ura Episodul 604 HD

Din cauza neputintei de a se razbuna in mod direct pe aceasta Tapasya incepe sa manipuleze intreaga casa facand uneori chiar pe victima si in planul sau de distrugere incearca chiar si sa o omoare pe Ichcha dar nu-i reuseste planul asa ca se indreapta spre sotul ei care recurge la un gest necugetat, lasand-o vaduva pe Ichcha care se refugiaza ducand o viata normala fara prea multe pretentii de la viata.

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 604 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 20 ianuarie 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!