Dragoste fara secrete 20 Mai 2019 Episodul 2

Concurentii au inceput sa se cunoasca mai bine si au avut o noapte grea unii au dormit mai bine altii mai rau insa cu siguranta asteptau sa intre in direct pentru a arata lumii experienta prin care vor trece de acum inainte.

Dragoste fara secrete”, primul show conceput pentru publicul din Romania in care este adus in fata camerelor de filmat sase cupluri si care vor trebui sa reziste timp de o suta de zile fiind filmati toata ziua si noaptea, si doar un singur cuplu va fi castigatorul premiului pus in joc si anume un apartament.

In fiecare sfarsit de saptamana, sambata mai exact se va organiza cate o gala live in care se vor dezbate cele mai aprinse si interesante subiecte care au avut loc pe tot parcursul saptamanii in care au fost filmati. Iuliana Calinescu este prezentatoarea emisiunii si gazda celor sase cupluri care va avea contact in permanenta cu acestia.

Dragoste fara secrete 20 Mai 2019 HD

Facem cunostinta cu, cele mai curajoase cupluri si anume: Nicoleta si Madalin, Flori si Andrei, Narcisa si Cosmin, Rozi si Valentin, Oana si Laurentiu si Madalina si Alexandru pe unii dintre ei poate i-am revazut si in alte emisiunii insa acest fapt nu face decat sa fie si mai interesant tot ce se va intampla.

In prima zi am avut parte de cunoasterea cuplurilor si in acelasi timp venirea lor in emisiune, la prima vedere totul pare sa fie frumos si chiar mult mai interesant fata de alte show-uri matrimoniale deja cunoscute, pe langa acest fapt cele sase cupluri sunt deja formate si nu mai trebuie sa se cunoasca ca la inceput, ei isi vor putea testa relatia si vor avea ocazia de a-si cunoste partenerul de viata ca si cum ar trai in viata de zi cu zi, camerele nefiind unul dintre obstacole pentru a-si arata sau ascunde secretele.

In cele din urma putem viziona in fiecare zi de la ora 12 si cu orele serii de la ora 18.45 invit astazi sa urmarim noua editie Dragoste fara secrete episodul 2 difuzata astazi 20 mai 2019, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

Partea 1 de la ora 12.

error: Content is protected !!