Destine ratacite sezonul 2 episodul 141 din 8 Decembrie 2022

Simar prepara mancarea pentru Gajendra, Aarav vine si ia ceva de pe raft pentru ea, Simar duce mancarea lui Gajendr, ea il hraneste, Gajendra zice sa-i dea lui Aarav sa manance si el, Aarav ii da lui Simar apoi si Simar lui Aarav, Simar aproape plange Simar iese afara si zice lui Aarav ca doar pentru tatal lui a venit acolo, Gitanjaali zice ca asa este, Simar zice ca doar pentru el a mers la ei. Gitanjaali zice cat e pretul lui Simar aceasta zice ca nu poate intelege sentimentele ei, Simar zice ca va pleca dupa ce el se face bine mai apoi Rajendra vine la Gajendra, Simar zice ca merge acasa, deja Rajendra zice sa stea, Simar merge pe drum niste huligani o opresc, Aarav vine si o ajuta, Simar zice ca nu are nevoie ca poate singura, Simar arunca nisip pe ei apoi fuge huliganii spun ca va vedea ea, Aarav aude ei spun ca stiu unde sta, Aarav se bate cu ei, Yamini vede pe Aarav ea zice ca mai e cineva din generatia asta indragostit, Yamini zice lui Simar ca nu se astepta sa o vada acolo.

Simar zice ca a crezut ca se vor impaca ca, cel de afara i-a spulberat increderea si sa nu-i i-a apararea, Simar zice ca doar s-au indepartat ca mereu va fi sotul ei, Aarav zice huliganilor ca e sotia lui nu straina, Gajendra viseaza el striga pe Simar si Aarav, Gajendra suna pe Aarav acesta se uita suspect la Giriraj el se teme, Simar ajunge inapoi la Gajendra si i-a mana lui Aarav si simar el zice ca si-a amintit ceva, Gajendra zice ca voi nu mai sunteti impreuna nu? Rajendra zice ca nu au facut juraminte invers? Simar zice ca mereu a considerat-o fiica lui, Gajendra intreaba familia daca a mancat, Simar zice ca au mancat, Gajendra zice ca ei doi sa stea cu el, acolo. Simar cu Aarav acopera pe Gajendra iar Rajendra zice lui Gitanjaali devi ca e neaparat ca simar sa stea acolo mereu, Gitanjaali devi nu e de acord, Aarav zice ca ea va sta acolo el zice bunicii ca tatal lui e pe primul loc ca pana se face bine cateva zile, Simar aude tot.

Destine ratacite sezonul 2 episodul 141 din 8 decembrie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si in frunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite, vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite sezonul 2 Episodul 141 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 8 decembrie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!