Destine ratacite sezonul 2 episodul 139 din 6 Decembrie 2022

Simar zice lui Aarav ca cineva din familie a facut asta lui Gajendra si era oprit oxigenul azi ca ea a scos gloantele din pistol, politia merge cu Simar si cu familia la templu dar gloantele nu sunt acolo, Chitra a luat gloantele de acolo ea se ia de Simar ca vrea sa scape pe fratele ei, Gagan zice da eu sunt vinovat iar Simar zice lui Aarav ca e conspiratie a cuiva din familie si trebuie sa aiba grija ca se da bun dar nu e, Aarav zice destul Simar, ca am jurat, Aarav zice cat mai minte si sa nu mai zica nimic de familia lui, Aarav zice lui Simar ca bunica avea dreptate ca ea a adus ghinionul la ei si daca ea nu era ei nu treceau prin asta ca din cauza ei Aarav zice ca prima nunta a fost o conspiratie a ei, planificata ca nu a crezut pe bunica. Aarav zice ca e un venin, Simar zice venin, Chitra se bucura iar Aarav zice ca a fost orbit de vorbele ei ca a fost prost, si dragostea asta a devenit motivul distrugerii familiei ca este vina ei, Aarav zice de tatal lui sa se indragosteasca de ea a fost greseala mare si regreta, Simar zice regreti? Aarav cere iertare bunicii ca tatal lui l-a oprit inainte sa plece si de ce nu a mers dupa el? si ce fiu e el, de ce nu a ascultat-o pe ea? El o imbratiseaza, Aarav zice ca e vina lui Simar.

Simar zice sa o asculte, cineva acolo care-i tradeaza, Aarav zice ca e sora lui Gagan, Simar zice ca e Simar a lui ca nu l-a mintit, Aarav o indeparteaza pe Simar el zice ca e dusmanca lor a familiei, Aarav zice sa nu se apropie de el, sa stea departe de el, Simar zice Aarav iar Gitanjaali devi zice stai nu ai auzit ce a zis, ca Aarav a vazut adevarul despre tine si nu i-a zis ca o va alunga, Simar isi aminteste ea merge la Aarav, Simar zice nu poti rupe legatura ca are vermilion si lantisorul nuptial. Aarav zice ca totul e fals ca se bazeaza pe minciuna si daca vreo rude va fi ranita ea va fi de vina si pedpsita, Aarav promite bunicii ca nu o va dezamagi, Simar prinde pe Aarav el se trage din mana ei, Aarav pleaca cu bunica apoi si Vivaan cu reema, Simar ramane singura iar Aarav e trist in masina si Simar la templu ei isi amintesc de amintirile lor.

Destine ratacite sezonul 2 episodul 139 din 6 decembrie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si in frunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite, vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite sezonul 2 Episodul 139 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 6 decembrie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!