Destine ratacite sezonul 2 episodul 135 din 2 Decembrie 2022

Simar zice lui Sandya ca ce are sucul in el, Sandya zice ca suc de papaya sa avorteze copilul, Simar arunca sucul iar Sandya o plesneste pe Simar, Sandya zice lui Aditi de ce? ea o smuceste, Sandya zice ca va face ce trebuie, Aditi striga ca nu va omori copilul iar Mayank aude de jos el zice ce e asta? Aditi asteapta un copil? Dilep zice lui Gitanjaali devi ce e asta? Sandya vine jos cu Aditi iar Mayank zice ca familia Oswal l-au inselat ca s-au folosit de statutul lor si toti stiau de aia au grabit nunta, credeau ca ei nu vor lua atitudine daca sunt saraci si a vrut sa-l cumpere cu bani? Regina virtutii, ca pe ce temei a facut nunt asta? ca el a zis ca nu compromite nimic, Mayank aplauda el zice ca ei nu spun nimic ca au crezut ca o accepta pe fata lor impura, Dilep zice destul ca a vazut batjocura lui Gitanjaali la adresa saracilor ca mai demult era exemplu Gitanjaali in Agra iar Gitanjaali devi impreuna mainile, Simar nu o lasa ea zice lui Mayank ca e destept si se intampla lucruri din astea.

Ca nu a vrut sa-l pacaleasca ca a zis ca e tradatoare, atunci de ce l-a ajutat in educatia lui. ca Dilep stie cum e gitanjaali. Ca aranjeaza multe casatorii si-i ajuta cu toate pentru casatorie, ca in asta crede, Simar zice ca a ras de maretia familia, ca tocmai de asta ei nu fac nimic si Gitanjaali devi e ca un copac ca ei sunt ramurile copacului, Simar cere iertare de la dilep. Ca nu au vrut sa-l tradeze si asa au fost circumstantele si le cere scuze, Mayank zice lui Simar ca nu-i poate ierta, Aditi vine la Mayank si cere iertare, Mayank face semn ca nu el toarna apa pe vermilion pe cap la Aditi toata familia se uita, Sandya plange, Mayank zice aveam ceva imagini despre viitor cu ea ca nu erau asa, Mayank pleaca cu familia lui.

Destine ratacite sezonul 2 episodul 135 din 2 decembrie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si in frunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite, vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite sezonul 2 Episodul 135 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 2 decembrie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!