Destine ratacite sezonul 2 episodul 123 din 20 Noiembrie 2022

Sandya intra la Aditi in camera, ea calca pe ceva Gagan se ascunde sub pat, Sandya zice lui Aditi ca vor sa o casatoreasca iar. Gagan iese dupa ce Sandya pleaca, Simar merge dupa apa pentru Vivaan la bucatarie, ea vede ca bucatarul nu e acolo nici ceilalti servitori, Reema vine acolo Simar zice ca unde sunt servitorii si bucatarul, Reema zice ca toti au fost dati afara azi noapte si din cauza ei ca au intampinat-o, ce credea ca dupa o zi se termina si nu plateste nimeni, chiar daca sunt servitorii. Simar se intristeaza iar Gagan zice lui Aditi ca pleaca el zice ca chiar va lua pe altcineva, Aditi zice ce-l intereseaza, Aditi zice ca nu va lua, ca o va lasa pe mama ei sa vina cu propunerile, Gagan zice ca Sandya il uraste, Aditi zice ca o convinge ea, Simar zice lui Gitanjali ca pe ea era furioasa nu? Gitanjali devi zice ca cine e ea, ca este un oaspete ce umbla prin toata casa si nu are ce zice unei fete din cauza careia sarmanii au avut o noapte neagra, Simar o implora pe Gitanjali devi, Simar zice sa nu-i concedieze pe acei nevoiasi, Simar zice ca ea nu e nedreapta ca e ca un soare pentru ei.

Gitanjali devi zice atata grija? si sa plece din casa ca-i aduce inapoi si asta e conditia ei daca accepta? Aarav zice lui Vivaan unde e Simar, el zice ca dupa apa, Gitanjali devi zice de ce nu vorbeste Simar? ca e egoista, Aarav zice ca daca o vede bunica, Gitanjali devi zice lui Simar de ce nu vorbeste, Simar zice ca trebuie schimbat modul de gandire, Simar zice ca ea e nora familiei nu va pleca nicaieri, Chitra zice de ce nu spune ca viata oamenilor nu merita, Vivaan zice ca ea e nora cea mare a familiei, Vivaan zice ca bine a zis ca nu va pleca nicaieri, Simar zice sa-i aduca inapoi ca o roaga si va indura tot, Gitanjali devi zice fato, ce tot spune de nora familiei, e doar un oaspete, Gitanjali devi zice ca-i va aduce daca face ceva.

Destine ratacite sezonul 2 episodul 123 din 20 noiembrie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si in frunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite, vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite sezonul 2 Episodul 123 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 20 noiembrie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!