Destine ratacite sezonul 2 episodul 134 din 1 Decembrie 2022

Gitanjaali devi zice lui Mayank ca e timpul pentru ceremonia de ramas bun, Aditi se desparte de fiecare apoi ea arunca orez dupa ea, Simar o imbratiseaza, Aditi zice cumnata ai facut atatea pentru mine sa nu-i zica nimic lui Gagan imediat ea lesina, Familia cheama doctorul, Indu zice lui Avinash cum sa plece din oras iar Avinash zice ca dupa simar si Gagan l-a dezamagit, ca cum vor trai aici? Indu zice ca are dreptate ca vor merge unde au pace, toata familia e cu Aditi doctorul vine la ei, el se uita la Aditi iar Mayank cu familia s-au dus sa manance, medicul o duce separat pe Gitanjaali devi si-i spune ca trebuie sa-i spuna ca este gravida Aditi, Gitanjaali devi e socata si toata lumea aude, toti sunt socati, Sandya zice nu se poate, si Gitanjaali devi zice la fel, doctorul e condus afara iar Gitanjaali devi zice sa se inchida usa, ea este tensionata, jos Mayank zice doctorului cum e Aditi, Vivaan zice ca si va reveni imediat, Chitra merge sus ea zice lui Reema sa stea cu Mayank iar Sandya e distrusa cu Gajendra, el zice lui Simar ca a crezut-o ca e fiica lui dar fratele ei.

Sandya zice ca Gagan a zis atunci ca se razbuna iar Gajendra zice lui Simar cum nu a stiut ca ei sunt impreuna, Gitanjaali devi zice ca ducand e simar la ei nu le merge bine si ca nimeni nu e fericit iar Gitanjaali devi zice lui Simar ca ce a zis de Gagan ca e bun? sa se uite la Aditi iar Simar cere iertare lui Gitanjaali, ulterior Giriraj zice ce sa faca cu scuzele ei iar Gajendra zice lui Simar de ce a facut fratele ei asta? Sandya zice lui simar ca stia de sarcina iar Simar jura ca nu, ca pentru iubire a vrut sa-i reuneasca, Chitra apare acolo, ea duce pe Giriraj afara iar Chitra primeste filmarea cu simar din bordel. Ea se bucura, Giriraj zice Simar acolo? Chitra zice intruchiparea devotiunii ca vor folosi asta la momentul oportun.

Destine ratacite sezonul 2 episodul 134 din 1 decembrie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si in frunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite, vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite sezonul 2 Episodul 134 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 1 decembrie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!