Destine ratacite sezonul 2 episodul 126 din 23 Noiembrie 2022

Sandya zice lui Simar ca bunica nu o va ierta ca nici ea nu o va ierta, Sandya zice sa plece de acolo odata, Simar zice ca ea e straina dar Aarav? Va putea trai fara el? Simar se apuca de gatit iar Gaagan e cu Aditi ea o vede pe Gitanjali devi si se lasa in jos ei s-au speriat, Aditi zice sa plece, fratele lui Lalit zice lui Gitanjali devi ca ce vor castiga de data asta la concursul de inaltat zmee, Gitanjali devi ca va da de mancare cu lingura de argint in farfuria de argint si Aarav e acolo, ei pregatesc zmeele, Gagan zice lui Aditi ca vrea sa-i vorbeasca in camera, Aditi zice dupa concursul de zmee, Roma e cu Lalit, Aarav cere scuze de la Roma ea zice ca ea vrea ca Aarav sa fie mereu alaturi de Simar, mereu, Aarav promite ca va fi mereu langa ea, Roma zice ca vor vedea ca cu timpul vor fi iertati, Simar pune ingrediente in terci, ea zice lui Sandya ca nu i-a raspuns ca va putea trai fara fiul ei? ca nu va putea, atunci cum sa-l duca? Chitra zice lui Sandya ca incepe concursul, ea zice lui Simar ca ele vor face gogosile, Chitra Sandya cu Reema se apuca de gogosi, Simar merge afara sa stranga paharele.

Reema se gandeste sa faca ceva lui Simar, Chitra pune semn pe gogoasa cu banut, Vivaan da start concursului de zmee, Gitanjali devi e acolo, Aditi cu Gagan stau unul langa altul, Simar strange paharele, Gagan cu Aditi merg in camera, Simar vede, Aditi la dus pe Gagan in camera oaspetilor, Simar merge acolo sa vada cu cine e, Gagan da ceva jos Simar aude ea zice ce face Aditi in camera de oaspeti, Simar intra ea zice Aditi esti aici ei sunt ascunsi, Simar aude concursul de zmee ea pleaca de acolo, Simar zice ca va duce gustari, Aditi cu Gagan ies de sub patura, acesta zice am scapat, Simar merge cu suc afara ea vede pe Aarav la concurs, Simar duce suc la socrii Roma vede pe Simar, ea o duce la Aarav ei se privesc, Aarav se opreste, Gitanjali devi vine si o vede pe Simar, Reema zice lui Sandya sa duca gogosile afara, Reema zice m-ai ajutat fara sa vrei.

Destine ratacite sezonul 2 episodul 126 din 23 noiembrie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si in frunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite, vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite sezonul 2 Episodul 126 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 23 noiembrie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!