Destine ratacite sezonul 2 episodul 124 din 21 Noiembrie 2022

Simar duce ceai lui Gajendra si lui Sandya, aceasta zice ca nu vrea ceaiul ei, ea duce tava afara iar Simar zice mama, Sandya inchide usa, Simar varsa ceaiul pe ea lui Sandya ii pare rau dar Gajendra nu o lasa sa deschida usa, Simar vede sariul bunicii patat, ea plange, Vivaan zice ca de ce ascunde lacrimile ei, Simar trimite cafeaua lui Aarav, Reema merge bucuroasa la Gitanjali devi si zice ca a pus ceai pe sariul lui Simar, Gitanjali devi zice pe sariul meu scump? Reema zice ca Simar va plati pentru asta, Vivaan zice lui Aarav ca Simar nu e apreciata ca a facut 15 ceaiuri, micul dejun, Aarav zice ca si cauta de lucru. Ca Simar e incapatanata nu are ce-i face, Vivaan zice ca va lucra la altii? Aarav zice atata sa fac si eu daca Simar e servitoare, Vivaan zice ca el e director si-i ofera slujba, Vivaan zice nu vrea sa fie director executiv ca nu vrea sa fie pe acel scaun, ca este al lui, Aarav zice ca el il merita si ce bine se ocupa de toate, Aarav zice ca e mandru de el, ei se imbratiseaza, Aarav zice sa il intrebe orice ca nu poate merge la birou pana familia nu accepta relatia lor.

Simar spala sariul bunicii dar pata nu iese, Gitanjali devi vine cu Reema iar Simar zice ca trebuie sa faca ceva, Reema cu Gitanjali devi nu vad pe Simar la baie, Simar e in alta baie ea se gandeste la mana ei ca a scos pata cu otet, Reema vede pe Simar, ea pune otet pe sari si a mers pe terasa Samar freaca sariul ea se roaga, Gitanjali devi cu Reema se uita la Simar cum spala, Simar pune apa cu gheata pe sari ea se roaga zeitei sa o ajute, Simar scoate sariu, ea il pune pe sarma, pata nu mai e. Gitanjali devi cu Reema privesc, Gitanjali devi zice nu stie Reema sa faca nimic, Gitanjali devi zice ca va face ea ceva, Aditi merge la bucatarie la Simar ea zice ca are nevoie de ajutor?

Destine ratacite sezonul 2 episodul 124 din 21 noiembrie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si in frunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite, vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite sezonul 2 Episodul 124 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 21 noiembrie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!