Destine ratacite sezonul 2 episodul 119 din 16 Noiembrie 2022

Vivaan ia binecuvantarea lui Gitanjali devi, apoi paznicul zice de Aarav ca e la poarta, Gitanjali devi zice sa nu-i lase, Vivaan zice ca se ocupa el si merge la Aarav si Simar la poarta, Gitanjali devi cu familia se uita pe geam Aarav zice lui Vivaan ca numele lui nu e pe lista, Aarav zice ca s-a casatorit cu Simar la templu Vivaan se bucura, Simar zice ca precis varstnicii sunt suparati ca au gresit, Vivaan zice ca el a gresit si se pune la picioarele lui Aarav, acesta zice ridica-te, familia e socata, Vivaan zice cand aveai nevoie de mine am intors spatele ca te-am lasat singur, Aarav zice ca mereu a fost cu el, Vivaan cere iertare si lui Simar si pe pune la picioarele ei, Aditi e bucuroasa iar Simar zice ridica-te, Gitanjali devi zice ce face Vivaan? Chitra zice Reemei opreste-l, Aarav zice e cel mai bun frate, Simar zice ca el are un loc special in inima lor ca nu se vor supara pe el, ei trei se imbratiseaza, Reema vine spre ei apoi Gitanjali devi cu restul familiei Oswal, Aarav cu Vivaan se uita cu Simar ei se iau de mana, Gitanjali devi vine in fata lui Aarav, ea vede cum se tin de mana.

Apoi vede vermilionul la Simar pe frunte, Simar cu Aarav vor sa ia binecuvantarea ei dar Gitanjali devi ii opreste, Gitanjali devi zice ca nu au rusine sa vina acolo? ea zice ca daca a pus vermilionul fetei asteia, Aarav zice Simar nu fata asta ca acum au facut toate ritualurile cum trebuie, Chitra zice lui Aarav ca toata lumea a suferit, Reema zice lui Simar ca nu are loc in familia asta, Gitanjali devi zice lui Simar ca o uraste si zice paznicilor sa-i alunge, Aarav zice stiam eu, Simar zice sa-i ierte ca fara binecuvantarea ei nu pot trai, Aarav zice opreste-te Simar, Aarav zice pentru Simar am venit ca a zis ea, Gitanjali devi zice ca asa egoist e? Paznicii vin la Aarav iar Vivaan zice opriti-va ca nimeni nu pune mana pe ei.

Destine ratacite sezonul 2 episodul 119 din 16 noiembrie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si in frunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite, vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite sezonul 2 Episodul 119 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 16 noiembrie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

%%EMBED_HIDE_SERVER1%%
Varianta 2.

%%EMBED_HIDE_SERVER2%%

error: Content is protected !!