Destine ratacite episodul 959 din 27 Aprilie 2022

Doctorul zice ca Sanjana este bine dupa ce ieri s-a ars la mana, Aarav zice ca Sameer va lua parte la afacere, Mata gi semneaza actele de proprietate, Roshni spune casa Bharadwaj e ipotecata ce se va intampla, Mata gi zice apoi haideti sa vedem filmul cu nunta lui Sameer cu Sanjana, pe film se vede nunta lui Anjali cu Sameer, Roshni zice e adevarat ce vedeti ca prima data a fost nunta lui Anjali apoi cu Sanjana, Roshni zice de intelegerea lor cum i-a urmarit, Roshni zice ca a vazut telefonul lui Anjali si acolo a aflat filmarea cu nunta, ea a transferat filmul pe telefonul ei, Anjali rade in fata lui Roshni si spune ca a vazut atunci cand s-a uitat la film, Anjali zice puteam schimba filmul dar nu am vrut sa afle toti. Aarav zice cum ai facut asta Sameer? Simar zice m-am saturat cat am zis lumii ca te schimbi Anjali si nu am crezut-o pe Roshni atunci, Mata gi se i-a de Anjali, ea striga destul ca este vina lor ca s-au indoit de ea mereu, Anjali zice eu sunt prima sotie a lui Sameer ca Sanjana va fi mereu cealalta femeie ca ea a planuit totul cand a aflat adevarul de Sameer.

Mata gi zice de ce ai distrus viata lui Sanjana, Anjali zice tot Sanjana in sus Sanjana in jos, am crezut ca voi fi mai bine cu dragostea voastra dar voi pe Sanjana o placeti mai mult, Simar zice nu te-am iertat? Anjali spune nu m-am schimbat niciodata ca doar s-a prefacut ca se sinucide deunazi sa nu mai vorbeasca de familie Mata gi cand fiica lor a trebuit sa faca asta pentru a primi afectiunea lor, ea o i-a pe Sanjana sus de mana si zice cu ce e mai buna ea? Sameer zice lui Sanjana ca a fost doar o afacere si voia la Londra sa o faca dar Aarav i-a dat sansa ca Aarav e prost cine stia, Mata gi il plesneste pe Sameer, Mata gi zice asta e afacere? ca exista niste si principii, ne-ai inselat, Mata gi zice ti-am dat in loc im inimile noastre si la masa noastra ca ne-ai injunghiat pe la spate, Simar zice el e strain dar fiica noastra ne-a tradat.

Destine ratacite episodul 959 din 27 aprilie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 959 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 27 aprilie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!