Destine ratacite episodul 953 din 21 Aprilie 2022

Roshni isi cauta de lucru o prietena ii zice ca se cauta bona pentru copii, Roshni isi pune anunt pe internet, Pari cu Uma vad anuntul si dau pe el, Roshni vede ca e de la casa Bharadwaj locul de munca, Mata gi zice lui Sanjana de Sameer ca ei se inteleg bine si vor sa fie impreuna, sa le faca alianta Anjali aude Sameer zice lui Sanjana ca il place? ca sa uitat la el din alta perspectiva, Sameer zice ca el a privit-o altfel dar nu a avut ocazia ca atunci cand e cu ea se simte bine si timpul trece repede Sanjana zice lui Sameer ca-l place dar ca e o decizie importanta, ca-i trebuie timp Sameer zice e in regula, Simar deschide usa si vede pe Roshni ea se bucura, Mata gi nu-i da binecuvantarea, Simar zice unde e PYUSH? Roshni zice ca a venit pentru slujba, Simar intreaba ce slujba? Ananya zice ca de menajera, Ananya zice ca ea a pus anuntul Pari zice ca este planul lui Roshni, Uma zice ce zicea PYUSH de demnitatea si onoarea ta, Mata gi zice ea e nora familiei nu va lucra ca menajera, Pari zice ce are macar va fi la noi, ce are daca vrea sa isi castige existenta, Roshni o roaga pe Mata gi.

Mata gi zice faceti ce vreti, Pari nu lasa pe Simar sa vorbeasca cu Roshni, Pari zice lui Ananya ca diseara ii va lua demnitatea lui Roshni, Uma ii da ordine lui Roshni, Aarav zice ca afacerea nu merge, Sameer vine si zice ca vrea sa fie partener ca va face ceva la Londra de Daddugi Halwai, Sameer zice ca trebuie un act de proprietate ca garantie, Ananya afla de afacere, Kushi striga la Roshni ca este menajera nu stapana, Ananya zice sa faca cafea ele rad de ea apoi, Kushi zice ca e servitoare nu stapana Roshni sterge cu mopul, Uma vine si calca murdara, apoi si Pari, ele se rad de Roshni apoi ca trebuie sa o ia de la capat, PYUSH o suna pe Roshni, Simar vede pe Roshni cu mopul, Simar zice de ce faci tu asta? Roshni zice e treaba mea, Ananya zice unde e cafeaua Roshni? Roshni zice sa termin aici apoi Ananya toarna apa pe jos fiindc asa zice Pari.

Destine ratacite episodul 953 din 21 aprilie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 953 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 21 aprilie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!