Destine ratacite episodul 941 din 9 Aprilie 2022

Anjali vorbeste cu un baiat la telefon a doua zi Ananya duce ceai tuturor iar Roshni merge la birou Ananya cu Simar fac lipii, Simar ii arata lui Ananya cum sa le faca, Sanjana vine si ea la bucatarie sa ajute, baiatul cu care a vorbit Anjali la telefon vine la ea acasa, insa e speriata, ea se uita pe geam dar el se ascunde, Anjali deschide usa cu frica e omul ci laptele, apoi Anjali vede pe acel baiat, se sperie si inchide usa, Ananya serveste micul dejun Mata gi lauda mancarea lui Sanjana, Aarav zice lui Sanjana ca ea isi gatea singura la Londra? Ea zice e hobby-ul meu, Aarav zice de examenele ei Sanjana e socata, Mata gi spune lui Sanjana ce are, Simar zice nu are nimic ca se teme de examene, Simar zice lui PYUSH cum e afacerea PYUSH zice cu ajutorul lui Roshni si a fratilor ne revenim, acel barbat o suna pe Anjali si zice ca a aflat adresa fiindca a fost regina frumusetii el zice te-a lasat sotul nu? Anjali zice ca ea cheama politia sa o lase, Simar mai apoi e cu Sanjana ea zice sa fie puternica. Sanjana zice ca se intristeaza cand i se zice de mama ei adevarata.

Roshni vine acolo si zice de ce se teme, Simar zice de examene, Roshni o incurajeaza si-i spune ca e desteapta, Roshni zice lui Simar ca azi are liber sa o invete sa puna muraturi, Ananya zice ca si ea vrea sa invete, Ananya zice ca taie ea mango. Simar mai apoi e cu cele doua la bucatarie si le spune ce sa faca, ele amesteca mango cu sare Simar merge dupa vasul de muraturi, Pari zice lui Simar ca Ananya e nora ei sa nu manipuleze sa stea departe de ea, Mata gi zice ce e asta Pari? Nora mea fiul meu? suntem o familie Pari zice Simar vrea sa atraga complimente, Mata gi zice ce e cu ea, Anjali merge cu masina si vede pe acel om ea zice politiei dar el pleaca cu motocicleta, Pari o duce pe Ananya de la bucatarie.

Destine ratacite episodul 941 din 9 aprilie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 941 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 9 aprilie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!