Destine ratacite episodul 938 din 6 Aprilie 2022

Femeile de la organizație iar Vikram spune ca poate divorta de Anjali si sa i-a pe Tanvi, Anjali zice apoi lui Tanvi ca doar ea e nora familiei si mereu va fi, Ananya merge la Pari ea zice ai cheile de la seif, esti cea mai puternica persoana din casa ca are putere Ananya zice da dar am si responsabilitati si aminteste de lista de cumparaturi ea zice de factura de la lantisorul pentru Aarav, Ananya zice ca nu vrea sa dezamageasca pe nimeni si pleaa insa cere cheile de la Pari ce le luase sa i le arate, Kushi zice lui Pari nora ta a scapat de sub controlul tau ca este ca Roshni si trebuie sa faca ceva. Anjali zice ca nu se lasa la Tanvi, ea citeste ceva in ziar, seara Roshni ajunge acasa de la birou, Roshni zice lui Ananya ca a avut mult de lucru ea zice sa cheme pe servitor sa-i aduca ceai ca o doare capul Ananya zice iti fac eu ca servitorul e liber. Kushi zice nora ta e servitoare, Anjali suna avocatul, Roshni vorbeste cu Simar la telefon, Simar zice ca Radha trebuie inscrisa la scoala, Roshni zice in gand taxele sunt prea mari, Ananya face ceai, Kushi cu Uma se duc la ea, Uma zice Roshni are aer conditionat si tu aici mori de cald, Kushi zice nu cumva cumnata ta va fi stapana iar tu servitoare.

Pari asculta pe la usa si ea se bucura, Ananya duce ceai si sandvis lui Roshni, ea este pe ganduri, PYUSH zice lui Roshni e buna ideea mamei cu scoala, Roshni zice dar taxa e prea mare ca mama nu stie situatia financiara a noastra, PYUSH zice am eu niste economii, Radha se bucura si Roshni, ea le multumeste celor doi, apoi Tanvi duce ceai lui Vikram si familiei. Vikram nu vrea, Anjali zice va fi bine sigur, Anjali zice da-le dulciuri e o zi mare azi, Anjali zice am hotarat sa divortez de tine, nu asta ai vrut? Te las cu servitoarea ea zice uite ce fericita e matusa, Vikram nu se bucura insa. Anjali cheama avocatul, el aduce ceva acte, Anjali zice citeste actele si vezi, Vikram citeste actele.

Destine ratacite episodul 938 din 6 aprilie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 938 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 6 aprilie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!