Destine ratacite episodul 934 din 2 Aprilie 2022

Anjali cheamã politia pentru Vikram si Tanvi pe motiv ca o inseala, Vikram zice ea e femeia de la tv, cea de la stiri ce s-a dat de Anjali politia pleaca, PYUSH zice lui Aarav ca poate sa o vada pe Ananya mai tarziu Roshni o duce pe Ananya la Aarav ea cu PYUSH au facut pana de curent ca ei sa se poata vedea, Roshni merge apoi la PYUSH afara, Aarav o i-a de mana pe Ananya ei se privesc cu dragoste, Pari merge dupa lanterna in camera la Aarav ea da jos ceva Aarav aude la timp, ei se ascund Pari zice unde e Aarav, Pari nu afla lanterna Ananya se teme cu Aarav, Sankalp da drumul la curent, Pari vede picioarele lui Ananya ea zice cine e acolo, Pari merge spre ei, care sunt dupa perdea, ea ii prinde pe cei doi si zice tu aici? apoi Anjali cauta pe Vikram el o are pe Tanvi in brate. Vikram zice sunt norocos ca te-am gasit si o invita la cina maine seara pe Tanvi, Anjali zice trebuie sa fac ceva, Pari zice jos la familie ca Ananya a facut totul nu? Pari zice e semn rau nu ti-am zis, daca asta faci acum dupa nunta ce vei face, PYUSH zice eu am facut asta ca Aarav voia sa o vada pe Ananya, Pari zice nu suporti fericirea lui Aarav, el zice eu nu cred in superstitii, Pari zice aici nu e Londra, Mata gi zice lui Sankalp sa-i aminteasca lui Pari cum s-au vazut in ziua logodnei lor si Uma i-a prins.

Pari zice Ananya vrea sa controleze pe Aarav a doua zi Mata gi da ceva ofranda lui Aarav, el i-a binecuvantarea lui Mata gi. PYUSH zice eu vreau ofranda, Mata gi zice exact ca Prem esti, Rajendra zice ce bine era daca era cu noi Roshni zice ca Sanjana nu vine la nunta ca are examene. Anjali il suna pe Aarav pentru a depune plangere impotriva lui Vikram si Tanvi. Aarav zice e nunta mea azi cum sa vin, Simar aude Aarav zice de ce nu merge la tribunal, Simar zice tu ar trebui sa fii aici. Anjali zice daca nu Vikram se va casatori cu Tanvi, Anjali zice oare e mama mea? apoi mirii schimba ghirlandele.

Destine ratacite episodul 934 din 2 aprilie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 934 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 2 aprilie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!