Destine ratacite episodul 921 din 20 Martie 2022

Lui PYUSH ii e rau, el cade jos toata familia merge la el Roshni il duce in camera, noaptea Roshni vede ca PYUSH nu e in pat. Simar vine la Roshni ea zice lui Simar ce s-a intamplat la Jaipur la ziua lui PYUSH in alta parte o femeie se uita la poza cu copilul ei Soumya o cheama, copilul ei nu e cu ea, apoi zice unui barbat sa o duca la copil PYUSH posedat merge cu masina el aude plansetul copilului Simar spune lui Roshni de ce nu i-a zis? PYUSH merge la copilul femeii si-l rapeste, el trece prin fața parintilor femeia se trezeste si zice copilul este in pericol barbatul zice nimeni nu ma opreste el pleaca sa-l caute. PYUSH face o groapa pentru copil femeia cu acel barbat cauta copilul si vad ca el nu e acolo o masinã vine iar PYUSH se opreste el ia copilul, Simar e ingrijorata, Aarav o suna si zice ca PYUSH nu e nicaieri Aarav zice ca Roshni a avut halucinatii la ziua lui PYUSH, femeia cu barbatul se uita pe inregistrare ei vad numarul masinii lui PYUSH, familia lor afla ca, copilul a fost rapit una din rude zice de ce la rapit pe Adythya, a doua zi Simar se trezeste, ea aude plansetul copilului.

Simar vede copilul, ea zice a cui o fi? Familia vine acolo Mata gi il duce in brate Simar aude apoi pe PYUSH ea zice cand a venit, Roshni zice m-ai inchis in camera azi noapte, PYUSH zice eram in birou Mata gi cu restul spun de unde o fi copilul. Jhanvi zice ca anunta familia femeia cu acel barbat ajung la casa Bharadwaj ei stiu ca masina era a lui PYUSH Bharadwaj, ei bat la usa si intreaba de PYUSH, barbatul il plesneste si zice cum ai rapit copilul meu, Pyush il prinde ei aproape se bat, apoi i se da copilul barbatul zice numarul masinii PYUSH zice ca masina e stricata, omul de la service aduce chitanta si zice ca masina era stricata, Simar zice de ce l-ar rapi?

Destine ratacite episodul 921 din 20 martie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 921 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 20 martie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!