Destine ratacite episodul 911 din 10 Martie 2022

Aarav merge la Pyush el zice ca arata mai bine ca in videoapeluri la fel zice si PYUSH, Aarav zice de ce stai aici? PYUSH zice platesc pentru greselile mele ca mama Simar l-a dat afara din casa Anjali vine acasa iar Vikram cu matusa vad ca ea a fost operata, Anjali are bandaj la gura, Vikram zice desi ti-am interzis tot te-ai operat Anjali cere apa dar nu poate bea, ea cere pai sa poata bea, Tanya o intelege ce zice Anjali nu poate vorbi de bandaj ea zice ca merge la culcare ca maine va avea cel mai frumos zambet, Tanya zice lui Vikram sa nu se enerveze, Simar duce hainele lui Aarav el zice am vazut ca aveti neintelegeri cu PYUSH, Simar zice pentru Roshni fac astea, si arata actele de divort, Aarav zice vor divorta? Simar zice ai terminat dreptul nu? Ca sa se ocupe de acte sa le depuna ca face totul pentru binele lor, Simar se gandeste, Mata gi merge la ea si zice ca nu intelege ce face ea ca a zis ca vrea ca ei sa valoreze relatia lor, Simar zice vreau sa realizeze PYUSH ca Roshni e sotia lui de drept, daca nu sa divorteze, a doua zi Tanya o trezeste pe Anjali la ora 6 dimineata, Anjali scoate bandajele si vede ca gura ei e urata, Vikram zice ti-am zis, Anjali zice cearta-ma bine faci, ca-l omoara pe doctor, Tanya zice sa puna gheata sa puna gheata, Anjali striga la ea ca este analfabeta, Anjali e devastata, Aarav merge la PYUSH si da de Simar.

El zice esti sigura de treaba aia, Simar zice da Aarav cu PYUSH beau cafeaua impreuna, Aarav zice lui PYUSH ce e Roshni pentru el acesta vede ca el simte ceva pentru ea, Aarav zice ca Simar vrea ca ei sa divorteze, PYUSH zice nu permit asta, PYUSH zice merit asta dupa ce i-am facut PYUSH zice ca nu vrea divortul ca mereu asta va fi raspunsul lui acum zice sa vedem ce zice Roshni apoi Aarav merge la Roshni el zice am o treaba cu tine, Roshni zice stiu divortul.

Destine ratacite episodul 911 din 10 martie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 911 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 10 martie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!