Destine ratacite episodul 908 din 7 Martie 2022

Simar primeste scrisoarea de la Prem, in care spune ca acolo a aflat de Vaidehi si de Kushi, ea se uita dupa postas apoi Simar merge la spital la Roshni, ea este mai bine Vikram cu Anjali iau masa ea zice de ce pune servitorul sa se ocupe de tatal lui. Mai apoi Simar cu Roshni ajung acasa de la spital, PYUSH o ajuta pe Roshni sa vina in casa, dar Simar zice lui PYUSH sa stea acolo in usa Simar zice lui PYUSH multumesc ca ai avut grija de ea la spital ca el nu va mai intra in casa, Mata gi zice ce e asta Simar? ea zice mai tii minte cand ai plecat din casa, ca noi am plans, Simar zice i-ai pus vermilion pe frunte dar ai jignit relatia asta, Simar zice socrului ei ca PYUSH nu are ce cauta in viata lor Mata gi zice e baiatul familiei, Simar zice si a pierdut locul in casa, Roshni zice de el, PYUSH zice are dreptate mama am atins demnitatea familiei, el pleaca, Kushi iese din inchisoare ea nu mai are bani si zice sunt nora familiei Bharadwaj si ca se va intoarce, tatal lui Vikram tuseste Vikram vine la el si-i da apa, el are febra Vikram ii i-a tensiunea ea fiind mare, servitorul zice ca nu stie sa-i dea medicamentele. Vikram vede ca medicamentele nu sunt atinse, el ii da medicamentele, Vikram zice iarta-ma tata, Anjali este la concurs sa isi aleaga partenerul, lui Anjali nu-i place de niciunul din baieti, Lily zice stai Anjali va veni un baiat.

Kushi asteapta pe Sankalp sa iasa de la sala, baiatul lui Anjali apare, Sankalp merge pe motocicleta Kushi cerseste ea cere bani femeilor, Sankalp o vede, el zice ce drama mai e asta? Kushi zice Vaidehi e de vina mie mi-au dat drumul, Kushi zice nu am un ban, Sankalp zice te cunosc, Kushi zice da e prefacatorie, ea zice bate-ma jigneste-ma, Kushi zice voi sta undeva apoi voi cersi, ea se preface Sankalp se gandeste seara Simar aduce cina la masa, ea zice de o noua reteta.

Destine ratacite episodul 908 din 7 martie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 908 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 7 martie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

Varianta 2.

error: Content is protected !!