Destine ratacite episodul 893 din 20 Februarie 2022

PYUSH zice ca o duce pe Vaidehi unde va fi in siguranta, Roshni vorbeste cu Simar ea spune ca este nora familiei ca mai trebuie sa stea acolo, PYUSH apare cu Vaidehi acasa la Bharadwaj, Mata gi zice cum o aduci aici? PYUSH zice nu ai zis tu sa nu mai merg la casa aia, ea va sta aici de acum Pari zice asta mai lipsea Rajendra zice nu se poate PYUSH zice si eu am drept nu? Roshni se uita la ei, PYUSH zice cui nu-i place poate pleca, Mata gi il plesneste pe PYUSH ea zice asta e un camin. Fiecare piatra de aici are o poveste ca casa asta are demnitate, PYUSH zice daca ea nu sta plec si eu ei dau sa plece, Roshni opreste-te Pyush, el se intoarce, Roshni zice daca vei pleca vei regreta ca voi face ce trebuie in fata legii eu sunt sotia ta, Roshni zice lui Vaidehi ca ii intoarce sotul impotriva ei, Roshni zice ca-i poate acuza pe amandoi de adulter si violenta domestica, si este doar un avertisment ca daca pleaca sigur va face asta.

Vaidehi zice nu va face nimic, vino PYUSH el zice nu ca poate face asta ca nu isi asuma riscul ca poate distruge viata lui Vaidehi, PYUSH zice lui Vaidehi sa mearga acasa la ea, Roshni zice pleaca, Vaidehi da sa plece, Roshni zice un moment ea ii da bagajul Roshni zice dispari, Vaidehi pleaca lui PYUSH nu-i place, Roshni merge apoi la masina la Vaidehi ea zice esti orbita de razbunare si sa stea departe de sotul ei, Vaidehi rade Roshni zice e acelasi prieten cu mine fiindca nu m-a lasat sa beau otrava, Vaidehi zice doar pe mine ma iubeste si spune de casatoria ta care isi va pierde rostul ca va tanji dupa iubirea lui si nu te va lasa pentru mine, apoi vei regreta, Vaidehi pleaca, acasa ea sparge vaza si zice lui Kushi cum a alungat-o Roshni, Kushi zice fii calma si sa gandeasca cum Roshni a castigat, dar nu rãzboiul, ea zice fa doi pasi inapoi.

Destine ratacite episodul 893 din 20 februarie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 893 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 20 februarie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!