Destine ratacite episodul 882 din 9 Februarie 2022

Anjali este la zeita, ea zice ca a pus margelele la loc de la lantisorul nuptial si zice ca va vedea matusa ca a vrut sa profite de ea iar asa ii va da o lectie, Vikram vine la ea si-i cere iertare Anjali zice ca nici ea nu i-a dar sansa, Vikram zice ca nu va mai avea motiv sa se planga el i-a lantisorul nuptial si-l pune lui Anjali. Anjali ii pupa mainile apoi isi face bagajul dar Simar vine la ea, Anjali ii zice multumesc Simar plange ea ii zice iti place sa plangi? Simar zice azi fata mea se duce la ea acasa ca nora ideala, si a castigat increderea ei de mama, Simar zice sa continue asa sa fie de partea adevarului Simar o pune sa-i promita, Anjali promite ca isi va aminti ce a invatat-o apoi ii zice mama, Simar plange ea zice sa mai zica o data, ele se imbratiseaza.

Simar o pupa, ea zice mi-am recuperat fata ca a tanjit dupa dragostea ei, Simar zice azi mi-ai dat o fericire mare ca e implinita si i-a completat familia, a umplut golul din inima ei Anjali zice ca se va razbuna pe Saroj. Si matusa zice ca o va indeparta pe Anjali, Vikram primeste casa lui inapoi de la avocat el primeste cheile. Vikram da cheile matusii, Anjali pune piedica apoi o prinde, Anjali zice ca nu poate lua ea cheile? ca vrea ea responsibilitatea asta ca matusa sa se odihneasca dar numai daca sunt de acord, unchiul e de acord. Saroj zice nu, ea zice lui Anjali sa o lase pe ea sa aibe grija de casa, Anjali zice voi avea cheile pana maine, Vikram ii da cheile matusii, Simar se roaga pentru Anjali.

Destine ratacite episodul 882 din 9 februarie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 882 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 9 februarie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!