Destine ratacite episodul 879 din 6 Februarie 2022

Pyush spune ca nu vrea halva de la Roshni iar ea se supara, Simar zice lui PYUSH ca nu face bine ea zice familiei ca ei nu dorm in aceasi camera, Anjali zice lui PYUSH ca Simar are dreptate ce zice, Simar se bucura apoi toti se imbratiseaza, matusa lui Vikram merge la mere ea zice daca Anjali demonstrraza calitatile ei voi pierde pariul. Ea zice ca nu o lasa sa castige, Simar cu Prem vin la matusa, Saroj zice ca Anjali nu i-a castigat increderea. Prem zice ce ai cu ea, matusa zice ca ea se preface doar, Simar zice daca Anjali e bine si Vikram va fi fericit. Sau ca nu vrea ca el sa fie fericit? Saroj zice ca da matusa zice ca daca nu va trece pariul ei stie care vor fi consecintele, Prem zice apoi lui Simar ca Anjali va trece testul, Prem cu Simar aud pe Vikram cum discuta cu cineva la telefon despre bani pentru medicamentele tatalui, Vikram zice matusii ca dl Gupta i-a refuzat imprumutul, Prem zice ca il ajuta el Vikram nu vrea, Anjali intervine el pleaca apoi, PYUSH zice apoi lui Roshni ca poate sta cu el in camera, Roshni se bucura, ea multumeste lui Simar aceasta zice nu ai de ce, Roshni zice lui PYUSH ca nu va regreta ei ajung in camera, PYUSH zice pentru mama te-am adus dar ca intre ei nu va fi nici o relatie ca o iubeste pe Vaidehi, PYUSH se culca apoi pe canapea, Prem zice lui Anjali sa-l ajute pe Vikram ca ea poate ca sotie, Simar zice uite actele terenului ca-l poti vinde si ajuta pe Vikram, matusa aude tot.

Prem zice ca a aflat cumparator, Simar zice decide ce e mai important terenul sau Vikram, Prem zice semneaza actele si primeste banii, Anjali nu semneaza matusa era sigura ca nu o va face. Anjali zice ca se mai gandeste, Simar zice averea cea mai mare a unei femei e familia, matusa zice lui Simar nu a semnat actele nu? Ca e egoista zice de Anjali, matusa zice ca Anjali nu va semna niciodata actele ca ea nu poate ajuta pe nimeni.

Destine ratacite episodul 879 din 6 februarie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 879 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 6 februarie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!