Destine ratacite episodul 876 din 3 Februarie 2022

Vaidehi il plesneste pe PYUSH ea zice ca el a jignit iubirea lor Vaidehi zice felicitari dle Kapoor ca Roshni a castigat azi si i-a zis ca va face orice sa-l aiba ea zice felicitari PYUSH ea spune ca acum va cunoaste ura ei ea zice ca i-a dat inelul si azi a incalcat promisiunile pentru ea ca l-a blestemat dar Simar zice nu ca viata lui va fi distrusa, Vaidehi zice dar viata mea, ca Simar nu e mama ei ca doar s-a prefacut Vaidehi zice lui Mata gi de ce a tacut? De ce nimeni nu l-a oprit? Vaidehi merge la focul sacru si zice ca nimeni nu va scapa de blestemul ei, Vaidehi zice ca nu va gasi niciodata dragostea adevarata, ea are nodul nuptial in mana, ea zice ca el a insultat legatura dintre ei, Vaidehi zice ca azi da uitarii toate relatiile lor, de azi va fi doar ura si arunca nodul in foc apoi i-a inelul de pe deget si-l arunca si pe el in foc, pe urma Vaidehi pleaca, PYUSH cade jos, el zice lui Simar azi fiul tau a pierdut totul apoi PYUSH nervos merge in camera unde e Roshni, ea este in pat doarme, PYUSH isi aminteste cum l-a blestemat Vaidehi, ea se pune jos unde e o inima mare, Simar il vede apoi pleaca, PYUSH merge la casa lui Vaidehi, el isi aminteste de ea.

Apoi se uita la hainele ei, el zice iarta-ma Vaidehi, am fost neajutorat, a doua zi Roshni se trezeste si vede vermilionul pe frunte, Anjali o aplauda, ea zice ce bine ai jucat uite fratele meu s-a casatorit cu tine ca tatal ei a adus o ìnconstienta, Anjali zice bucura-te ca nu stii ce te asteapta, Amar zice lui Prem ca PYUSH a adormit la casa lui Vaidehi, PYUSH apare acolo, el zice inca nu s-a strans podiumul? Prem zice relatiile cu forta nu merg.

Destine ratacite episodul 876 din 3 februarie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 876 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 3 februarie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!