Destine ratacite episodul 869 din 27 Ianuarie 2022

Simar vine cu Roshni acasa iar Mata gi zice bine ca ai venit acasa, ea ii zice sa nu planga ca nimeni nu-i zice nimic, Roshni se impiedica iar Vaidehi o prinde, Anjali o duce pe Roshni in camera, Simar zice lui Mata gi ca acel om este bine. Simar zice ca s-a speriat, Pyush o duce pe Vaidehi la casa ei, Anjali zice lui Roshni ca este proasta pentru ce a facut, ca de ce a mers cu masina daca nu stie ca mergea la inchisoare daca murea omul iar PYUSH se insura cu Vaidehi bine mersi. Anjali zice ca trebuie sa aiba diplomatie si sa isi controleze furia ca trebuie sa faca totul pe cont propriu, Amar zice ca trebuie sa o duca pe Roshni acasa la ea si Sattu zice ca daca patea ceva, Simar zice ca Amar are dreptate ca Roshni se va simti ranita cand ii va vedea pe cei doi, Simar spune ca nu stie cum sa o consoleze, Simar zice mai bine o trimitem acasa la ea, Roshni aude de sus cu Anjali, Mata gi este de acord, Simar zice ca il suna pe dl Kapoor, Anjali zice nu ti-am zis de Simar? ca nu-i place sa fii fericita, mai apoi Anjali singura zice ca Roshni e proasta ca ea crede orice.

Simar zice ca starea lui Sanjeev e rea, doctorul il consulta pe Sanjeev, el zice ca are tensiunea mare ca poate de la stres, Anjali se gandeste la ce a facut ea zice ca ar trebui sa-i i-a zilnic tensiunea medicul este de acord, Simar zice ca Anjali sa i-a tensiunea lui Sanjeev, matusa zice ca daca nu se descurca, Anjali zice nu veti fi dezamagiti Vikram zice ar fi bine ca e ultima ta sansa a doua zi familia i-a masa, Roshni se uita la PYUSH, Simar aduce lipii iar Vikram vine la masa, Simar pune telefonul ei pe masa, iar Anjali vede telefonul si il ia, Simar zice ca a vorbit cu dl Kapoor, Anjali scapa telefonul jos apoi merge in camera si se uita dupa videoclipul cu ea cum punea banda lui Sanjeev.

Destine ratacite episodul 869 din 27 ianuarie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 869 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 27 ianuarie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!