Destine ratacite episodul 865 din 23 Ianuarie 2022

Simar zice lui Anjali ca de acum ea se va ocupa de tatal lui Vikram sa-l ingrijeasca, ea ii da lista cu ce trebuie, Vikram cu matusa vin acolo matusa zice ca nu crede ca Anjali se va descurca Simar zice ea va face fata indatoririlor ei Anjali accepta Prem propune lui Vikram sa lucreze la firma lor ea hraneste pe tata socru si el da pe el, Anjali striga la el, Simar zice cum vorbeste si-i spune fii mai atenta matusa lui Vikram vine acolo ea spune nu cred ca fata asta se va schimba. Mai apoi Roshni aduce pe PYUSH in fata familiei sa danseze pentru a vedea si ei cum danseaza, Roshni cu PYUSH incep sa danseze frumos, Anjali zice ca ei formeaza un cuplu frumos unchii lui PYUSH spun ca el era distrat seara Anjali da medicamentele tatalui lui Vikram, ea vorbeste urat cu el ca nu va putea sa-i faca nimic el si nu se va face bine, ea zice ca pentru Vikram face asta si numai de el ii pasa, Anjali zice ca el e o pacoste pentru Vikram si restul, acesta aude, el striga Anjali, Vikram zice cum poti face asta? ca-i da medicamentul gresit, Anjali zice deci nu a auzit, el spune matusii si lui Simar ca a dat medicamentul gresit, matusa zice am spus eu ca nu poate avea asemenea responsibilitate.

Anjali arata foaia apoi unde scrie numele medicamentului, Vikram zice ca ii pare rau, Anjali minte si zice ca ii pasa de tatal lui, ea zice ca incearca sa-l inteleaga pe tata socru apoi zice ca lui ii e somn, ei pleaca Anjali zice bine ca ti-am dat medicamentul bun a doua zi Anjali vine jos si se preface ca nu a dormit de fapt ea s-a uitat la filme toata noaptea. Simar zice ca azi e concursul lui PYUSH, Anjali zice ca merge şi ea, Simar zice tu stai cu socrul.

Destine ratacite episodul 865 din 23 ianuarie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 865 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 23 ianuarie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!