Destine ratacite episodul 857 din 15 Ianuarie 2022

PYUSH e nervos si refuza halvaua facuta de Roshni, el zice ca-i pare rau si ca se grabeste, apoi pleaca, Kushi zice ce halva buna ca PYUSH e norocos daca va avea asa halva mereu, Simar spune esti petitoare, Kushi? Apoi se pun la masa, Vaidehi zice ca trebuie sa plece din oras, Vikram duce pe Anjali unde se filmeaza reclama dar ea zice ca el nu are voie inauntru. Prem merge cu PYUSH la o terasa, Pyush isi aminteste de prima lor intalnire, Prem zice te gandeai la Vaidehi nu? Prem zice cum vei marturisi dragostea pentru ea? el zice du-te spune-i ce simti ca nu crede ca nu o poate afla in zilele noastre, sa se gandeasca ce vrea inima lui, PYUSH spune sper sa o aflu ca nu stie daca-l iubeste sau nu, Prem zice niciodata nu poti sti sentimentele lor, cum nici el nu a stiut cu Simar, PYUSH zice daca nu accepta, Prem zice macar vom incerca actiune zice Prem, apoi ei beau cafea Anjali ajunge unde se va face reclama, ea face cunostinta cu baiatul acela mister India, Vikram zice Anjali si-a uitat incarcatorul ea vine imbracata, regizorul zice ca trebuie sa prinda pe acel baiat de umar si sa se apropie de el, acesta o prinde pe Anjali de mijlocul taliei, Anjali da jos halatul si ramane intr-o rochie de noapte.

Vikram ajunge acolo afara la studio, Anjali filmeaza reclama, Vikram face scandal ca nu e lasat sa intre, Anjali zice Vikram? Anjali pleaca spre Vikram ea zice de ce ai venit el zice am adus incarcatorul, ea il scapa pe jos, halatul se desface, Vikram se intoarce, ea face halatul Vikram de ce porti asta la bijuterii? Anjali l-a mintit pe Vikram despre felul reclamei mai tarziu Anjali ajunge acasa cu Vikram, unchiul lui Vikram zice cand vor da reclama ea zice ca nu dau la ei. Anjali zice ca a mancat matusa a zis ca nu primeste copie? Anjali merge sus ea zice ca nu vor da reclama in ziar.

Destine ratacite episodul 857 din 15 ianuarie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 857 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 15 ianuarie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!