Destine ratacite episodul 845 din 3 Ianuarie 2022

Anjali rastoarna orezul si intra in casa lui Vikram, Prem cere scuze familiei, unchiul lui Vikram zice ca nu trebuie apoi Prem pleaca matusa lui Vikram zice lui Anjali ca-i va arata camera, Anjali merge in camera cu matusa lui Vikram, ea zice am vazut ce poti la ceremonia muzicala, ea zice ca Simar i-a umilit si va avea grija de demnitatea lor ce o mai au, Simar suna pe Anjali iar ea zice ca i-a distrus viata, Simar zice iti vei da seama cand vei afla adevarul, Anjali zice ai 2 zile. Vikram vine la Anjali, ea zice ca s-a certat cu Simar pentru el, Vikram zice nu e nimic Simar merge la Vaidehi la inchisoare, Simar zice Vikram trebuia sa fie aici nu tu, PYUSH zice vom afla o cale, Simar zice trebuie sa fie ceva impotriva lui Vikram, Vaidehi zice ca eram plecata deja dar m-ati intors apoi Vikram merge la Anjali in camera si inchide usa el aduce ceva cadou si zice poezii, Anjali zice ce ascunzi la spate, el zice un cadou ca azi e noaptea nuntii, acolo e un colier superb ce l-a vazut Anjali si isi pune colierul Vikram o ajuta, apoi ei se apropie ei danseaza.

Vikram o i-a in brațe pe Anjali si o pune pe pat dar vede ceasul si apoi pleaca, Anjali zice ce a patit? Ea merge dupa el si vede ca a mers la tatal lui sa-l puna in pat Anjali zice mai multa grija are de tatal lui ca de sotie, tatal lui Vikram zice sa nu mai dea ocazia sa mai fie defaimati, Anjali se uitã pe iPad, Vikram zice ce face? El il i-a de la ea, Vikram zice ca a fost la tatal lui ca trebuie sa aiba grija de el, Vikram zice ca pe lista persoanelor importante e si ea, Anjali da bautura pe Vikram el urla la ea, Simar se trezeste ea simte, ea vrea sa sune dar Prem ia telefonul, el zice am fost umiliti destul.

Destine ratacite episodul 845 din 3 ianuarie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 845 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 3 ianuarie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!