Destine ratacite episodul 829 din 18 Decembrie 2021

Sankalp o aduce pe Kushi in casa cu restul familiei impreuna, el zice lui Kushi sa isi faca bagajul sa plece din casa, Kushi merge la Pari si Uma sa o ajute apoi la Mata gi, ea zice nimeni nu e cu mine Anjali zice ca o uraste pe Kushi ca sa nu se apropie de ea Anjali pleaca sus la ea Mata gi zice ai vazut rezultatul faptelor tale? ca Anjali te iubea mai mult ca pe mama ei acum nu mai vrea sa te vada, Prem zice nu, nu te mai putem ierta Sankalp zice te alung eu daca nu pleci, Simar zice stai Kushi ea sterge lacrimile ei cum a facut ea cu Simar, apoi zice ti-am zis sa nu te bagi in viata copiilor mei. Simar zice ea va sta aici ca asta va fi pedeapsa ei sa ne vada pe noi Mata gi zice ai dreptate, Sankalp zice va sta aici. El zice daca mai faci rau familiei vei vedea, Pari cu Uma se tem sa nu fie alungate si ele, Sankalp zice muta bagajele tale la oaspeti, Anjali arunca tabloul cu Kushi pe jos apoi lucrurile de la ea spunand mi-ai tradat increderea Kushi, Mata gi zice ar trebui sa multumim copiilor lui Pyush, Rohan si Roshni ca au deschis ochii lui Anjali, Rohan cu Roshni pleaca.

Pyush se uita la Prem apoi si el pleaca cu lacrimi in ochi, Simar zice cat vei sta departe de fiul tau, Anjali e nervoasa ea arunca toate prin camera, Simar zice deschide usa, asculta-ne, Anjali deschide sa, ea zice ce vina am eu ca m-ai lasat la 6 ani? nu e diferenta intre tine si Kushi ca amandoua mi-ati frant inima.

Destine ratacite episodul 829 din 18 decembrie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 829 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 18 decembrie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!